Merve Ulukanoğlu reklam çekimi için Kuveyt'e davet edildi

Arap Yarımadası ve Avrupa'nın önde gelen ülkelerinde çok sevilen ve birçok hayrana sahip olan ünlü model Merve Ulukanoğlu, geçtiğimiz günlerde Hyatt Regency Hotel Kuwait tarafından Kuveyt'e davet edildi ve burada reklam çekimleri gerçekleştirildi. Çekimlerin ikincisi İzmir'in Çeşme ilçesinde gerçekleştirilecek.

Başarılı model Merve Ulukanoğlu çekimin ardından yaptığı açıklamada "Öncelikle dünyanın birçok yerindeki ülkelerle ve onlara ait markalarla çalışmaktan oldukça gururlu olduğumu belirtmeliyim. Fakat Kuveyt'in bende özel bir yeri olduğunu da eklemem gerek. Bu güzel ülkede çalıştığım insanların bana yaklaşımlarını ve misafirperverliğini çok seviyorum. Aynı zamanda böyle çalışmalar sonucunda buradaki takipçilerimin de bana karşı olan ilgilerini yakından görüyor ve bütün bunlar da bu işi neden bu kadar çok sevdiğimi bana her defasında bir kez hatırlatıyor." İfadelerini kullandı.

ÇEŞME'DE DE ÇEKİM YAPILACAK

Model Merve Ulukanoğlu, elbette başarılarını sadece bununla sınırlı bırakmıyor. Aynı otel zincirine ait Grand Hotel Kuwait ise Kuveyt'te açılacak olan yeni şubesi için gerçekleştireceği tanıtım projesinde ünlü modelin kapısını yeniden çaldı. Bu büyük proje için imzalar çoktan atıldı. Bu çalışmanın ise uyandıracağı yankı sesleri şimdiden kulaklara çalınıyor ve güzel modelin sevenleri de bu tanıtım çalışmasını dört gözle bekliyor. Kuveyt'te gerçekleştirilen ilk reklam çekimlerinin ardından bir çekim de Çeşme'de gerçekleştirilecek.

Yeni işler ile adından sık sık söz ettiren Merve Ulukanoğlu, kendisinin de bu yeni çalışma için son derece heyecanlı olduğunu da dile getiriyor. Her başladığı işte tıpkı ilk gün ki gibi istekli olmasının da onun bu kadar çok sevilmesinde ve dünyanın dört bir yanında tercih edilmesinde en büyük etken olduğunu ekliyor. Yılmadan gece gündüz çalışan ve hayranlarına büyük bir saygı besleyen deneyimli model, içinde yer alacağı diğer projeleri de onlara mutlaka ileteceğini konuşmasına ilave ediyor.