Merkür Retro'su 2021 nedir, ne zaman bitecek? Merkür Retro'sunun etkileri neler?

Merkür Retro'su hakkında araştırmalar hız kazandı. Bu zamanlarda ilişkiler, ortaklıklar, imza gerektiren durumlar, ön plana çıkıyor. Konu hakkında detaylı bilgi almak isteyenler, Merkür Retro'su 2021 nedir, ne zaman bitecek? Merkür Retro'sunun etkileri neler? gibi soruların yanıtını merak konusu oluyor. Haberimizin içerisinden detaylara ulaşabilirsiniz.

Merkür Retro'su ne zaman biteceği ve konuya dair detaylar merak ediliyor. 19 Eylül Pazar günü başlayan retronun burçlara da etkileri görülüyor. Yılın son Merkür Retro'su 2021 nedir, ne zaman bitecek? Merkür Retro'sunun etkileri neler? Haberimizin içerisinden konuya dair detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

MERKÜR RETRO'SU 2021 NEDİR?

Merkür astrolojide zamanı, iletişim araçlarını, yolculuğu, haberciliği temsil eder. Merkür'ün retro haretinde zaman kavramı yavaşlayacak. Adını mitolojide Roma'nın haberci tanrısı Hermes, nam-ı diğer Merkür'den alan, aklı, iletişimi, ifade ve düşünce gücünü simgeleyen gezegen geri gittiğinde retro dönemi başlar.

Retro zamanları özellikle ilişkiler, ortaklıklar, imza gerektiren durumlar, estetik ve güzellikle ilgili konularda ekstra dikkatli olunması gereken zamanlar.

Merkür Retro'su Merkür Retro'su

27 Eylül – 19 Ekim günleri arasında Terazi burcunda gerçeklecek. Durağan seyri 26-27 Eylül'de olacak Merkür retrosunun diğer durağan seyri ise 17 ve 19 Ekim'de gerçekleşecek.