Merkezi İstihbarat filmi konusu nedir? Merkezi İstihbarat oyuncu kadrosunda kimler var?

Bu akşam saat 20:00'da Show Tv'de ekrana gelecek olan Merkezi İstihbarat filmi izleyenlerine keyifli dakikalar yaşatacak. Yönetmenliğini Rawson Marshall Thurber'ın üstlendiği dizi 2016 yılında vizyona girdi. Peki, Merkezi İstihbarat konusu nedir? Merkezi İstihbarat oyuncu kadrosunda kimler var? İşte tüm merak edilenler...

Merkezi İstihbarat filmi bu akşam saat 20:00'da Show Tv ekranlarında izleyicisi ile buluşacak. Merkezi İstihbarat konusu nedir? Merkezi İstihbarat oyuncu kadrosunda kimler var? gibi soruların yanıtları tüm televizyon takipçileri tarafından merak konusu oldu. Yönetmenliğini Rawson Marshall Thurber'ın üstlendiği film seyircisine keyifli dakikalar yaşatacak.

MERKEZİ İSTİHBARAT KONUSU NEDİR?

Calvin (Kevin Hart), lisenin en popüler ve başarılı öğrencisidir. Herkesin büyük şeyler beklediği Calvin, 20 yıl sonra umulduğu kadar iyi bir noktaya gelememiş, ancak muhasebeci olabilmiştir. Lisenin dalga geçilen inek öğrencisi Bob Stone (Dwayne Johnson) ise cesur bir CIA ajanı olmuştur. 20 yıl sonra mezunlar buluşması için gelen ve uluslararası dolandırıcılığın peşinde olan Stone, eski dostu Calvin ile birlikte gerçeklerin peşine düşerler. Büyük rakamların üstesinden gelen muhasebeci neye karıştığını fark ettiğinde ve arkadaşının onu aklına bile gelmeyecek, ölümcül silahlı çatışmaların, aldatmacaların ve casusluğun içine sürüklediğini anladığında artık vazgeçmek için çok geçtir.

MERKEZİ İSTİHBARAT OYUNCULARI KİMLER?

Yönetmenliğini Rawson Marshall Thurber'ın üstlendiği, Dwayne Johnson, Kevin Hart, Danielle Nicolet, Amy Ryan, Jason Bateman, Aaron Paul gibi usta oyuncular yer alıyor.