Mazhar Uslu: Güneydoğu'dan başlayan yolculuğumuzu Dubai'ye taşıyoruz

Petrol sektörünün önemli bir ismi olarak emin adımlarla ilerlediklerini belirten Class Çeşme Petrol Yöneticisi Mazhar Uslu, “Güneydoğu'dan başladığımız yolculuğumuzu Dubai'ye taşıyoruz. Bir dünya markası olmak için emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

"Ülkemizin bayrağını Dubai'de dalgalandıracağız"

Yurt içi ve yurt dışı yatırımlarla ülke ekonomimize katkı sağlayarak hedeflerimizi hep büyük tutuyoruz diyen belirten Class Çeşme Petrol Yöneticisi Mazhar Uslu, "Farklı sektörlerde çalışmalar yapıyoruz, her sektörünce kendince gereklilikleri var ve biz bu gereklilikleri en doğru şekilde yerine getiriyoruz. Türkiye'nin dört bir yanında petrol ofislerimiz var. Yurt içi ve yurt dışı deniz taşımacılığı yapıyoruz, günümüzde en önemli taşımacılık kavramı olarak değerlendirebileceğimiz deniz taşımacılığındaki yolculuğumuzu önce Türkiye pazarında güçlendirdik, şimdiki hedeflerimiz dünya çapında yatırımlarla adımızdan söz ettirmek. Dubai'ye yapacağımız yatırımla bir dünya markası olacağız. Orada ülkemizin bayrağını dalgalandırıp Türkiye'yi temsil edeceğimiz için gurur duyuyorum" ifadelerini kullandı.

"Zorlu ekonomik süreçlerde ne olursa olsun yatırımlarımızı sürdürüyoruz"

Dünya pandemiyle başlayıp, savaş, deprem ve birçok etkenle ekonomik anlamda sıkıntılar yaşıyor ve yaşamaya devam ediyor bu sıkıntıları en az hasarla atlatabilmek için her zaman hazırlıklı olduklarının altını çizen belirten Class Çeşme Petrol Yöneticisi Mazhar Uslu, "Zorlu ekonomik süreçler ne olursa biz her zaman yatırım ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugünlere gelmek hiç kolay olmadı her zaman en iyi hizmeti, en iyi fiyat politikasını benimsedik. İyi hizmet demek daha fazla tercih ediliyor olmamız demek sağladığımız istihdamla, son teknoloji ve günümüz koşullarının güncellenen şartlarına ayak uydurarak kendimizi sürekli dinç tutuyoruz. Özellikle uzun yol şoförlerinin istasyonlardaki memnuniyeti ve bizleri tercih etmeleri işimizi doğru yaptığımızı bizlere gösteriyor. Çünkü yurt içi ve yurt dışındaki birçok istasyonu görüyor ve tecrübe ediyorlar" şeklinde konuştu.