MasterChef sac tava tarifi ve püf noktaları burada! Sac tava nasıl yapılır?

MasterChef sac tava tarifi ve püf noktaları Tv8 izleyicileri tarafından yoğun olarak araştırılmaya başlandı. Yarışmada günün yemeği sac tava olarak belirlendi. Yarışmacılar yemeği yaparken şefler lezzetli bir sac tava için birkaç püf noktasını da paylaştı. Peki, sac tava nasıl yapılır? İşte MasterChef sac tava tarifi

MasterChed Türkiye'de heyecan giderek artıyor. Ana kadro için son önlükler sahiplerini arıyor. Bugün yarışmacılardan sac tava yapılması isteniyor. İzleyiciler MasterChef sac tava tarifini araştırmaya başladı. Peki, sac tava nasıl yapılır? İşte MasterChef sac tava tarifi ve püf noktaları...

MASTERCHEF SAC TAVA PÜF NOKTALARI

MasterChef'te şefler sac tavanın püf noktalarını yarışmacılar ve izleyiciler ile paylaştı.

- Öncelikle soğan yerine etlerin kavrulması.

- Tuzsuz sac tavurma yenilmez.

SAC TAVA NASIL YAPILIR?

Malzemeler:

300 gram kuşbaşı et

çok az kuyruk yağı

3-4 domates

3-4 sivri biber

1 orta boy kuru soğan

Pul biber

Tuz

Yapılışı

Öncelikle etimizi yıkayıp saca atalım kendi suyunu salıp çekince sıvı yağ ve kuyruk yağını ekleyip kavuralım.

Doğradığımız kuru soğan ve sivri biberi de ekleyip kavurmaya devam edelim.

Sürekli karıştırmaya özen gösterelim.

Domateslerin kabuklarını soyup doğrayalım.

Ardından tuz ve pul biber ile birlikte etin üzerine ekleyelim.

Karıştırarak kavurmaya devam edelim.