Mahkemeden avukata pasta! Duruşma salonunda doğum günü kutladılar

Adana 11. İş Mahkemesi'nin duruşma salonunda avukat Feyza Nur Demir'e doğum günü sürprizi yapıldı. Pastayla karşılanan kadın avukatın sosyal medyada paylaştığı fotoğraf, tartışma konusu oldu.

SONER KAN

Avukat Feyza Nur Demir, 6 Eylül'de bir dava için Adana Adliyesi'ndeki 11. İş Mahkemesi'ne gittiğinde doğum günü sürpriziyle karşılaştı. Duruşma salonunda üzerinde mumlar yanan bir yaş pastayla karşılanan Demir, o anları sosyal medya hesabında paylaştı. Elindeki pastayla çekildiği fotoğrafın altına da "İş Mahkemesi'nin ince düşüncesi için çok teşekkür ediyorum" notunu yazdı.

'ADİL OLMAYAN KARAR'

Paylaşıma çok sayıda vatandaştan tepki geldi. Bir sosyal medya kullanıcısı; "Ne güzel adalet" yorumunu yaparken, bir başkası da; "Suç işleyip, Adana Mahkemesi'ne çıkasım geldi. Afiyet olsun avukat hanım" ifadesini kullandı. Bir başka kullanıcı; "Fotoğrafta verilmek istenen mesaj ne?" sorusunu sorarken, bir diğeri de; "Adalet, mülkü olana temel" dedi. Bir başka bir kullanıcı da; "Adana 11. İş Mahkemesi, adil olmayan kararlar vermiş gibi" yorumunu yaptı. Gelen tepkiler üzerine Demir, paylaşımını silmek zorunda kaldı.