Magnum çekiliş sonucu 2019 ne zaman açıklanacak?

Magnum çekiliş sonuçları araştırılan konular arasında yer alıyor. Magnum çekiliş sonucu ne zaman açıklanır?

Magnum çekiliş sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. Magnum çekiliş sonucu açıklandı mı? Belirtilen tarihlerde kampanyaya katılan vatandaşlar heyecanla sonuçların açıklanmasını bekliyorlar. Kazanan talihlerin isimlerinin ne zaman açıklanacağı duyuruldu. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır. Haberimiz içerisinden konu ile ilgili detaylara ulaşabilirsiniz.

MAGNUM ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Çekiliş, 14 Ekim tarihinde saat 11.00’da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. (U2 Tanıtım) Sütlüce Mah. Bayrak Sok. No:4-A Beyoğlu-İstanbul adresinde, noter huzurunda ve isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir.

Kampanya sonunda yapılacak olan çekilişte 2 kişi Maserati Ghibli Diesel 275hp 2018 Model Otomobil (piyasa değeri: 1.244.933,00 TL)ikramiyesi kazanacaktır. Kampanya duyurularında kullanılan ikramiye görselleri ile verilecek ikramiyenin renk ve özellikleri farklılık gösterebilir.

KAZANANLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Kazanan talihliler 19.10.2019 tarihli Hürriyet Gazetesi Cumartesi Eki’nde duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır.