Lüks sitenin havuzunda gürültü cinayeti

Büyükçekmece’deki lüks sitenin havuzunda gürültü nedeniyle çıkan kavgada Sabri Yılmaz hayatını kaybetti. Yılmaz'ın katil zanlısı 3 kişi tutuklandı.

Büyükçekmece’de 26 Temmuz’da meydana gelen olay görgü şahitlerinin ifadelerine göre şöyle gelişti: Aylin A., gece yarısından sonra eşi ve misafirleriyle birlikte sitenin havuzuna girdi. Ancak çok gürültü yaptıkları öğrenilen şüphelilerle site sakinleri arasında tartışma yaşandı. 

ZANLI BEYAZ ARAÇLA KAÇTI 

Ali D.’nin telefonla çağırdığı Murat M., Sercan G. ve Ömür K., havuza giren gruba kurşun yağdırdı. Amatör takımda eski futbolcu olan Yılmaz hayatını kaybetti. Aylin A., ile Yalçın B., yaralandı. Beyaz renkli bir otomobille kaçan zanlıların, ruhsatsız silah bulundurmak ve dolandırıcılık suçlarından kaydı bulunuyor.

SUÇU BiRBiRLERiNE ATTILAR

Cinayet Büro Amirliği’nde işlemleri tamamlanan şüphelilerin poliste verdikleri ifadelerinde silahı ateşleyen kişi olarak birbirlerini suçladıkları öğrenildi. İşlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye çıkarılan şüpheliler Ali D., Murat M. ve Serkan G. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer şüpheli Ömür K., ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.