Müge Anlı Levent Karaduman cinayetinde son dakika gelişmesi! Levent Karaduman bulundu mu?

Levent Karaduman ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Denizli'nin Merkezefedi ilçesi Servergazi Mahallesi'nde yaşayan ve eşiyle boşandıkları öğrenilen 1 çocuk babası reklamcı Levent Karaduman (43), 2013 yılında ortadan kayboldu. 7 yıldır kayıp olan Karaduman ile ilgili teyzesinin oğlu Ali Osman S. gözaltına alındı. Levent Karaduman'a ait olduğu değerlendirilen ceset, ortağı olan teyzesinin oğlu Ali Osman S.'nin evinin arkasındaki 9 metre derinliğindeki su kuyusunda bulundu.

Levent Karaduman olayına dair güncel gelişmeler yakından takip ediliyor. Denizli'de, 7 yıl önce ortadan kaybolan ve kendisinden bir daha haber alınamayan Levent Karaduman'a ait olduğu değerlendirilen ceset, ortağı olan teyzesinin oğlu Ali Osman S.'nin evinin arkasındaki 9 metre derinliğindeki su kuyusunda bulundu. Müge Anlı Levent Karaduman cinayetinde son dakika gelişmelerini canlı yayında açıklıyor. İşte tüm merak edilenler.. 

LEVENT KARADUMAN BULUNDU MU?

Denizli'de, 7 yıl önce ortadan kaybolan ve kendisinden bir daha haber alınamayan Levent Karaduman'a (43) ait olduğu değerlendirilen ceset, teyzesinin oğlu Ali Osman S.'nin (31) Baklan ilçesindeki evinin arkasındaki 9 metre derinliğindeki su kuyusunda bulundu.

LEVENT KARADUMAN OLAYI NEDİR?

36 yaşındaki bir çocuk babası Levent Karaduman 2013 yılında Deniz’den esrarengiz bir şekilde kayıplara karışmış ve 7 yıldır da hiçbir şekilde izine rastlanmamıştı. Tabela reklam işi yapan Karaduman’ın kaybıyla ilgili şüphenilen isimse kuzeni ve iş arkadaşı Ali Osman’dı. Yıllarca yeğeni tarafından oyalanan Mesude Karaduman Müge Anlı’nın programına katılmıştı.