KYK yurt yedek sonuçları açıklanıyor

KYK yurt yedek sonuçları her perşembe ve her pazartesi günü otomatik olarak öğrencilerle paylaşılıyor. Sonuçların açıklanması ile ilgili yapılan resmi açıklamaları haberimizden takip edebilirsiniz.

En son 2018-2019 eğitim öğretim yılı ÖSYM ve arasınıf 10. Yedek yurt sonuçları ve 2018-2019 eğitim öğretim yılı ek yerleştirme 2. Yedek sonuçları açıklandı.

KYK yurt yedek sonuçları her perşembe ve her pazartesi günü otomatik olarak öğrencilerle paylaşılıyor. Sonuçların açıklanması ile ilgili yapılan resmi açıklamaları haberimizden takip edebilirsiniz.Üniversite öğrenimlerini gerçekleştirecekleri kentte barınma problemini gidermek isteyen öğrenciler, Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun yapacağı yerleştirmelere kilitlendi. KYK 9. yedek yurt sonuçları kapsamında herhangi bir yurda yerleşip yerleşemediğini görebilecek olan öğrenciler, bu duruma göre planlarına yön verecek.

KYK EK YERLEŞTİRME SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

KYK tarafından yapılan açıklamada, “Ek kontenjan, yatay/dikey geçiş, lisansüstü, özel yetenek... ile üniversiteye yerleşen sevgili gençler, işte beklediğiniz haber... Yurt başvuru sonuçları açıklandı!” denildi.