Kuyumcuyu öldürdüler, sabaha kadar gezdiler! Bagajdaki cesetle şehir turu

İzmir'de kuyumcu Bekir Bozar'ı öldüren F.B. ile arkadaşı E.Ö. cesedi bagaja koyup sabaha kadar Manisa'da gezdi. E.Ö.'nün ihbarıyla cesedin olduğu araç hastane otoparkında bulundu.

DHA - İHA

İzmir'de polise yapılan ihbar korkunç bir cinayeti ortaya çıkardı. Bornova'da karakola giden E.Ö. (24), özel bir hastanenin otoparkındaki 35 TU 261 plakalı otomobilin bagajında ceset olduğunu söyledi. Yapılan kontrolde bagajda kuyumcu Bekir Bozar'ın (68) cansız bedeni bulundu. Cinayetle bağlantısını anlatan E.Ö., 19 Mart akşamı çocukluk arkadaşı F.B.'nin (24) kendisini otomobille aldığını; aynı araçta Bozar'ın da olduğunu söyledi.

OTOMOBİLDE 3 KURŞUN

Tarafların isteğiyle direksiyona geçtiğini öne süren E.Ö., arka koltuğa oturan F.B.'nin ön yolcu koltuğundaki Bozar'la alacak verecek meselesi nedeniyle tartıştığını; silahını çekip kuyumcuyu 3 kurşunla öldürdüğünü aktardı.

SİLAHI PARÇALAYIP ATTI

Cesedi birlikte bagaja koyduktan sonra Manisa Turgutlu'ya gittiklerini ve sabaha kadar dolaştıklarını itiraf eden E.Ö., "Tekrar İzmir'e geri döndük. F.B. silahın parçalarını otoyolda farklı noktalara attı. Aracı hastanenin otoparkına bıraktık" dedi. F.B.'nin eve gidip duş aldıktan sonra teslim olacağını belirterek yanından ayrıldığını iddia eden E.Ö.'nin gün boyu katil zanlısına ulaşamayınca polise gittiği öğrenildi.

ALTINLARI ÇALIP BORÇLARINI ÖDEDİ

Polis ekiplerince aranan katil zanlısı F.B.'nin maktulün üzerinden çaldığı anahtarla kuyumcu dükkanına girdiği; 1 gün sonra borçlu olduğu 14 kişiye çalıntı altın karşılığında ödeme yaptığı ortaya çıktı.

Kuyumcu dükkanı polis ekiplerince mühürlendi.