Kuvözdeki 3 bebeğin esrarengiz ölümü! Dördüzlerden bir tek Cemre kaldı

Gebze'de özel bir hastanede dördüz doğuran Hamide Okutucu, arka arkaya bebeklerden 3'ünü kaybetti. Mikrop kaparak kuvözde yandıkları iddia edilen 3 bebek için acılı aile hastane hakkında suç duyurusunda bulundu.

Kocaeli Gebze'de yaşayan Hamide ve Akın Okutucu çiftinin, en mutlu günleri kabusla bitti. 23 Mayıs'ta sancısı gelen Hamide Okutucu, Gebze'de özel bir hastanede erken doğumla dördüz bebek dünyaya getirdi. Doğumdan 2 gün sonra aile bebeklerden birinin vefat haberini aldı. Birkaç gün sonra da ikinci ve üçüncü bebekleri de hayatını kaybetti. İddiaya göre, doktor tarafından aileye bebeklerde mikrop olduğu ve bunun irsi olduğu söylendi.

CEMRE'Yİ ZOR KURTARDILAR

Aile, 4'üncü bebeği Cemre'nin kurtulması için çaresizce beklemeye başladı. Bebeğinin durumunun kötüye gittiğini ve vücudunda yanıklar olduğunu gören aile, 3 aydır entübe olan çocuklarını başka hastaneye sevk ettirdi. Cemre bebek 1 aylık tedavinin ardından iyileşerek ailesine kavuştu. Okutucu Ailesi, bebeklerinin ölümünden sorumlu tuttukları hastane ve doktordan şikayetçi oldu. Bebeklerinin vücudunda yanık izi olduğunu, kemiklerinin gözüktüğünü söyleyen aile, sorumluların cezalandırılması için hukuk mücadelesi başlattı.

Baba Akın Okutucu, "3 bebeğimizi kaybettik. Bebeğimin 1 ayda iyileştirilip bana verilmesi akıl alır gibi değil. Doktor cezasını çekmeli" dedi.