Kuruluş Osman Gazi'nin kaç çocuğu var? Tarihte Osman Gazi'nin Malhun hatundan kaç çocuğu var, isimleri ne?

Atv ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman'ın sezon finalinde Osman Bey, Malhun Hatun'dan beklediği müjdeyi alır ve hasretle beklediği evladını kucağına alarak büyük bir sevinç yaşar. İzleyiciler Osman Gazi'nin doğan çocuğu ve tarihteki diğer çocukları ile ilgili aramalarını hızlandırdı. Peki, Kuruluş Osman Gazi'nin kaç çocuğu var? Osman Gazi'nin Malhun hatundan kaç çocuğu var, isimleri ne?

Osmanlı'nın kuruluşunu konu alan Kuruluş Osman dizisinin sezon finalinde Osman Bey, Malhun Hatun'dan beklediği müjdeyi alır ve hasretle beklediği evladını kucağına alarak büyük bir sevinç yaşar. İzleyenler Osman Gazi'nin çocukları ile ilgili arama yapmaya başladı. Peki, Kuruluş Osman Gazi'nin kaç çocuğu var? Osman Gazi'nin Malhun hatundan kaç çocuğu var, isimler ne?

TARİHTE OSMAN GAZİ'NİN KAÇ ÇOCUĞU VAR?

Osman Gazi, Rabia Bala Hatun ve Malhun Hatun ile evlenmiş ve bu evliliklerinden Orhan Bey, Alaüddin Ali Paşa, Hamid Bey, Savcı Bey, Pazarlu Bey, Melik (Arslan Murad) Bey ve Çoban Bey isimlerindeki oğullarıyla, Fatma Hatun adında bir kızı dünyaya gelmiştir.

1299 yılında Osmanlı Beyliğinini Söğüt ve Domaniç'te kuran Osman Bey, Malhun Hatun ile 1280 yılında evlenmiştir.

Malhun Hatun, Osmanlı Beyliğinin kurucusu olan Osman Gazi'nin ilk eşidir. Bu evlilikten Osmanlı Devletinin ikinci hükümdarı olan Orhan Gazi dünyaya gelmiştir.

Kuruluş Osman 64. bölüm izle tek parça, full! Kuruluş Osman sezon finali izle kesintisiz!