Kumdan kalede ölüm

Florida'da plajda kumdan kale yapan 8 yaşındaki Maddox Mattingly ve 7 yaşındaki kardeşi Sloan'ın kazdıkları alan çöktü. 20 dakika boyunca kumdan çıkarılamayan küçük kız çocuğu hayatını kaybetti.

KAZDIKLARI BÖLGE ÜSTÜNE ÇÖKTÜ

Amerika'nın Florida eyaletinde ailesiyle plaja giden Sloan Mattingly (7) ile kardeşi Maddox (8), kumda yaklaşık 1.5 metre derinliğinde çukur açtı. İki kardeş, kazdıkları kumun çökmesi sonucu 20 dakika boyunca kumda gömülü kaldı. Maddox göğsüne kadar kumda kalmasına rağmen ekipler tarafından kurtarıldı ancak tamamen gömülen Sloan kurtarılamadı.

İLK KEZ YAŞANAN BİR OLAY DEĞİL

Herhangi bir yetişkinin çocukların çukuru kazmasına yardım edip etmediği henüz bilinmiyor. Kız çocuğunun acılı babası 'sevgi ve hayat dolu' diye bahsettiği kızının ardından gözyaşı döktü. Yetkililer, geçen hafta da Jersey Shore Plajı'nda bir çocuğun, içinde oynadığı çukurun çökmesi sonucu kumda mahsur kaldığını ve babasının kurtardığını belirtti.

Görgü tanıkları, zemin çöktüğünde çocukların çukuru kazdıklarını ve içinde oynadıklarını söyledi.

Göğsüne kadar kuma gömülen Maddox, hemen çıkarıldı. Plajdaki insanlar, elleriyle kumu kazarak Sloan'ı kurtarmaya çalıştı ancak başarılı olamadı.