Koruma yanında 7 kurşunlu infaz

Ünlü işadamı Gültekin’i 7 kurşunla öldürdükleri belirlenen 3 saldırgan polislerce aranıyor. Cinayet sırasında Gültekin’in resmi polis korumasının da yanında olduğu ortaya çıktı.

Devrim TOSUNOĞLU 

İstanbul Beşiktaş’ta önceki gün davet edildiği dernek açılışında silahla vurularak öldürülen işadamı Ali Rıza Gültekin’in resmi polis korumasının da olay anında yanında olduğu belirlendi. Savcılık, koruma polisiyle içeride bulunan emekli bir polisin tabancalarına incelenmek üzere el koydu. Gültekin’in ön otopsi raporunda ise biri başına olmak üzere vücuduna 7 kurşun isabet ettiği ortaya çıktı. Adli Tıp Kurumu’ndan teslim alınan Gültekin’in cenazesi, bugün toprağa verilecek.

Kuzey Irak’a kaçış planı

Cinayetin Ağrılı bir grubun alacak verecek nedeniyle işlediğini tespit eden polis ekipleri, Mustafa B., Rıdvan D. ve Sergen G. isimli 3 katil zanlısının Kuzey Irak’a kaçmadan yakalanması için çalışmalarını sürdüyor. Olay anında gözcülük yapan 1 kişinin kimliğinin ise araştırıldığı bildirildi. 

Crispino’daki hisselerini devretmiş!

Gültekin’in 2012’de satın aldığı erkek giyim markası Crispino’daki tüm hissesini geçen yılın başında F.K.’ye devrettiği anlaşıldı. Cinayetin, 3 yıl önceki silahlı saldırıyla bağlantılı olmadığı da belirlendi.