Koronavirüs tablosu 7 Temmuz| Koronavirüs belirtileri nelerdir?

Türkiye'de de etkisi devam eden salgın sonrası koronavirüs tablosu gün gün yayınlanıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, salgına dair yaşanan gelişmeleri şeffaf bir şekilde açıklıyor. Vatandaşlar, dün yayınlanan koronavirüs tablosunu öğrenmek istiyor Vaka, entübe ve vefat eden kişi sayısı ve yapılan test sonuçları yakından takip ediliyor. Koronavirüs tablosu (7 Temmuz) son durum nedir?

Türkiye’de her gün koronavirüs tablosu yayınlanıyor. Çin’de başlayan salgın kısa süre içinde tüm dünyayı etkisi altına aldı. Ülkemizde salgın görüldüğü günden bu yana tedbirler alınmaya devam ediliyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, güncel koronavirüs tablosu verilerini kamu ile paylaşıyor. Dün akşam Sağlık Bakanı’nın açıklamalarını kaçıran vatandaş, Koronavirüs tablosu (7 Temmuz) son durum nedir? sorusunun yatını öğrenmek istiyor. Haberimizin içerisinden konu hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

KORONAVİRÜS TABLOSU (7 TEMMUZ) SON DURUM NEDİR?

Türkiye’de yeni tip koronavirüs salgını başladığı günden bu yana gün gün koronavirüs tablosu açıklanıyor. 7 Temmuz Salı günü açıklanan verilere göre yapılan test sayısı 50.545 olurken vaka sayısı 1.053 oldu. İyileşen hasta sayısı 2.297, vefat eden kişi sayısı ise 19 olduğu belirtildi.

KORONAVİRÜS SON DURUM GELİŞMESİ İÇİN TIKLAYIN!

KORONAVİRÜS BELİRTİLERİ NELERDİR?

Görüldüğü günden bu yana Dünya Sağlık Örgütü koronavirüs belirtilerini açıkladı. İşte salgına dair belirtiler;

Ateş

- Öksürük

-Nefes darlığı ya da nefes alma güçlüğü

-Üşüme

-Üşümeyle birlikte tekrar eden titreme

-Kas ağrısı

-Baş ağrısı

-Boğaz ağrısı

-Tat ve koku alma kaybı