Bilim Kurulu Toplantısı ne zaman olacak? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ne zaman açıklama yapacak?

Koronavirüs salgınında son durum ve alınacak önlemlerin görüşüldüğü Bilim Kurulu toplantısı güncel şekilde gerçekleştiriliyor. Kademeli normalleşmenin görüşüldüğü şu günlerde mevcut durumdaki vaka sayıları incelenecek. Görüşmenin ardından salgının gidişatına göre bir yol haritası belirlenecek. Peki, Bilim Kurulu Toplantısı ne zaman? İşte tüm detaylar...

Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı Bakan Fahrettin Koca başkanlığında düzenli aralıklarla toplanıyor. Salgına yönelik alınan önlemlerin ve son gelişmelerin görüşüldüğü toplantıda kritik kararlar görüşülüyor. Toplantı sonrası Bakan Fahrettin Koca kamuoyuna açıklamalarda bulunuyor. Peki, Bilim Kurulu toplantısı ne zaman? Bakan Fahrettin Koca ne zaman açıklama yapacak?

KORONAVİRÜS BİLİM KURULU TOPLANTISI NE ZAMAN?

Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısının bu hafta içerisinde gerçekleştirilmesi bekleniyor. Toplantıya ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

BAKAN FAHRETTİN KOCA NE ZAMAN AÇIKLAMA YAPACAK?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Bilim Kurulu toplantısının ardından açıklama yapıyor. Toplantı tarihi ve saati kesinleştiğinde Bakan Koca'nın da açıklama yapacağı zaman dilimi belli olacaktır.

Konuya ilişkin resmi bir açıklama olması durumunda güncel bilgiler haberimizin içerisine eklenecektir.

Başkan Erdoğan'ın kademeli normalleşmeye ilişkin alınan yeni kararları da bu hafta içerisinde açıklaması bekleniyor.