Konya 12 Ocak Perşembe okullar tatil mi? Konya Valiliği son dakika açıklaması

Konya'da yarın okullar tatil mi sorusunun cevabı geldi. Soğuk hava dalgası İç Anadolu bölgesinde etkisini artırarak devam ediyor. Konya da beyaz örtüye bürünen illerden birisi oldu. Peki, Konya yarın 12 Ocak Perşembe okullar tatil mi?

Konya Valiliği kar tatili açıklaması merakla bekleniyor. 12 Ocak Perşembe Konya'da yarın okullar tatil mi? Konya'da kar yağışı ve soğuk havanın etkili olması nedeniyle, Konya'da okulların tatil olup olmadığı öğrencilerin büyük merak konusu. Gözler Konya Valiliği ve Konya MEB'e çevrilirken, 12 Ocak Perşembe Konya kar tatili gelişmesi için açıklamalar bekleniyor. Konya Valiliği'nden henüz kar tatiliyle ilgili bir açıklama gelmedi. 

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

KONYA 12 OCAK PERŞEMBE OKULLAR TATİL Mİ?

Konyalı öğrencilerin gözü kulağı Konya Valiliği'nden çıkacak tatil kararında. Konya yarın 12 Ocak Perşembe okullar tatil mi sorusuna henüz bir yanıt gelmedi. Okullara tatil kararı çıktığı andan itibaren bunu sayfamızdan okuyabilirsiniz.

YURTTA HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinden 12 Ocak Salı günü hava durumu ile ilgili şu bilgiler paylaşıldı:

"Marmara bölgesi başta olmak üzere kuzey, iç ve batı kesimlerde rüzgarın güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden yer yer kuvvetli (30-60 km/s) olarak esmesi beklendiğinden muhtemel soba ve baca gazı zehirlenmelerine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Rüzgarın; bu geceden itibaren hızını arttırarak yarın (Salı) Marmara ve Kuzey Ege Kıyılarında güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden kuvvetli (30-60 km/s), zaman zaman fırtına şeklinde (50-80 km/s) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (ulaşımda aksamalar, ağaç ve direklerin devrilmesi vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir."

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu 14


İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde kuvvetli olmak üzere sağanak yağışlı 15

İzmir: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde kıyı kesimleri, gece saatlerinde il geneli sağanak yağışlı 18

Adana: Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde sağanak yağışlı 16

Antalya: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 18

Samsun: Parçalı ve çok bulutlu 22

Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu 19

Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu 3

Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu 9 

Bursa: Güneşli 14