7 Ocak Konya'da okullar tatil mi? Konya son dakika bugün okullar tatil mi?

Konya'da okullar tatil mi? sorusu arama motorunda aranan konular arasında yerini aldı. Soğuk havalar yurdun büyük kesimini etkisi altına aldı. Doğu Anadolu, İç Anadolu ve diğer bölgelerdeki birçok ilde kar yağışı hafta başından itibaren etkili olacak. Okula gitmekte zorlanan öğrenciler 7 Ocak Konya son dakika okullar tatil mi? merak ediyor. Konya'nın 7 ilçesinde yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime yarın ara verildi.

Konya'da okullar tatil mi? sorusu arama motorunda yoğun olarak aranıyor. Kar yağışı tüm yurtta etkisini göstermeye devam ediyor. Kar yağışı devam ederken öğrencilerin gözü de kar tatili haberlerinde. Konya'da yoğun kar yağışı olan iller arasında yer alıyor. Öğrenciler 7 Ocak Konya'yda okullar tatil mi? sorusuna yanıt arıyor. Konya'nın 7 ilçesinde yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime yarın ara verildi.

KONYA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 

Beklenen açıklama geldi. Konya'nın 7 ilçesinde yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime yarın ara verildi.

İlçe Kaymakamlıklarından yapılan yazılı açıklamada, yoğun kar ve olumsuz hava şartları nedeniyle Taşkent, Hüyük, Derebucak, Yalıhüyük, Seydişehir, Bozkır ve Hadim'de ilk ve orta dereceli okullarda eğitime yarın ara verildiği bildirildi. 

Ayrıca, bu ilçelerde kamu kurum ve kuruluşlarında görevli hamile ve engelli personel de idari izinli sayılacak.

CANLI HAVA DURUMU UYARILARI İÇİN TIKLAYINIZ

KONYA HAVA DURUMU