Kız kavgasında öldürülmüş

34 gün sonra aracının bagajında cesedi bulunan Sinan Sönmez'in arkadaşı tarafından boğulduğu ortaya çıktı. Zanlı Nariman S., “Aynı kızı seviyorduk, kavga ederken boğdum” dedi.

Bursa Kestel'de önceki gün vatandaşların ihbarıyla otomobilin bagajında cesedi bulunan Sinan Sönmez'in cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Ekipler, otomobilin bırakıldığı adres ve çevresinde yaklaşık 180 güvenlik kamerasını inceleyerek şüphelinin Rusya vatandaşı Nariman Sarvarov olduğunu tespit etti.

'ESKİ SEVGİLİSİYLE BERABERİM'

Zanlı Sarvarov ve kendisine yardım ettiği değerlendirilen L.A., S.D., A.D. ve İ.Ç., gözaltına alındı. Sarvarov, "İkimiz de L.A isimli kızı seviyorduk. Daha önce kızla o çıkıyordu, şimdi ise ben çıkıyordum. Olay günü beraber alkol alıyorduk. Aramızda bu konuda tartışma çıktı. Boğarak öldürdüm. Cesedini arabasının bagajına koydum. Burada dikkat çekmesin diye ablasının evinin önüne koydum. Çabuk fark edilir diye düşünerek aracı oradan aldım. Önce plakasını değiştirdim. Sonra götürüp Kestel'e bıraktım. Olay yerinden ayrılırken de aracın plakalarını söktüm. Pişmanım" dedi. Sarvarov, 'kasten adam öldürmek' suçundan tutuklandı. Şüphelilerden A.D. adli kontrol şartıyla, L.A., S.D. ve İ.Ç. ise serbest bırakıldı.