Kıvanç'a ölüm darbesini boksör vurmuş

Kocaeli İzmit'te liseli Kıvanç Uman'la 18 yaşından küçük 3 kişi arasında kız meselesinden kavga çıktı. Dövülerek komalık edilen Kıvanç Uman, beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti.

İHA

Kocaeli İzmit'te 15 Mayıs'ta liseli Kıvanç Uman'la (16) 18 yaşından küçük 3 kişi arasında kız meselesinden kavga çıktı. Dövülerek komalık edilen Uman, 4 gün sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

SANKİ RİNGTE GİBİYDİ

Tutuklanan H.M.K. (16), Y.K. (14) ve Y.A.'nın (16), yargılanmasına başlandı. Tanık A.A. olay anını şöyle anlattı: "Kıvanç ile Y.K. güreşir gibi kavga ettiler. Birbirlerine 15-20 dakika boyunca vurdular. Her ikisi de birbirini altına aldı. Daha sonra Y.K., Kıvanç'ı altına alarak 7-8 defa kafasına vurdu. Yorulunca ikisi de ayrıldılar. H.M.K. ringde boks yapar gibi boksör gardı aldı ve Kıvanç'ın üzerine yürüdü. Kıvanç, H.M.K'dan korkarak 'Gelme' dedi. H.M.K. durmayarak Kıvanç'ın göğsüne bir kere, suratına 2 kere yumruk attı. H.M.K'nın darbeleriyle Kıvanç yere yığıldığı sırada Y.A. maktulün suratına yumruk attı." Sanıklardan Y.K. da savunmasında "Kıvanç yerde iken kafasına 7-8 yumruk vurdum. Y.A'nın boksör olduğunu biliyorum" diye konuştu.

TEZAHÜRAT EŞLİĞİNDE KAYDETTİLER

İddianamede olaya ilişkin video olduğu; bu videoda Kıvanç'ın öldürücü vuruşlarla darp edildiği anların yer aldığı belirtildi. Sanıklardan H.M.K. ve Y.A.'nın bir yandan kamera kaydı yaptığı; bir yandan da Kıvanç'ı döven Y.K.'ya tezahürat ettikleri öğrenildi.