Kısmetse Olur'da kim kazandı? Birincisi kim

Kanal D ekranların fenomen yarışması Kısmetse Olur'un birincisi belli oldu. Kısmetse Olur'da hangi çift kazandı? İnternete bu haber nasıl sızdı? İşte tüm soruların cevabı haber sitemizde...

Kısmetse Olur'da birincisi isim belli oldu? Kim kazandı? Şampiyon kim oldu? Sorularının cevabı final öncesi internete sızdı. Kısmetse Olur'da pazartesi günü son SMS oyları kullanılmıştı. Final yaparak birincinin açıklaması hayranlar tarafından büyük heyecanla bekleniyordu. Finale kalan isimler ise Cansel-Eser, Hazal- Emre, Nur ve Batuhan çiftleri olmuştu.

KISMETSE OLUR FİNAL FRAGMANI-TIKLA İZLE

27 Haziran 2016 pazartesi günü yapılan final oylamasında ilk sıralama şöyle;

CanEs: Cansel Çördük ve Eser West

NurBat: Nur Erkoç ve Batuhan Cimilli
HazEm: Hazal Atabek ve Emre Ubeyli

PEKİ KAZANAN KİM OLDU?

İlişkileri ile sıkça gündeme gelen çiftin kazanmasınından çok verdiği kararda herkesi şok etti. Kısmetse Olur'un şampiyonu olan Cansel ve Eser evlenmeye hazır olmadıklarını gerekçe göstererek nikah masasına oturmadılar.

NUR VE BATUHAN'DA ŞOK ETTİ

SMS oylamasında ikinci sırada yer alan Nur ile Batuhan'ın kararı da şaşırttı. Çift evlenmeye hazır olmadıklarını söyledi.

EMRE VE HAZAL EVLENECEK Mİ?
Dolu dizgin aşklarına devam eden çift Emre ve Hazal sms oylamasında sonuncu gelip büyük ödülün sahibi olamayacakları fakat evlenmek isteyen tek çift oldukları için düğün masraflarını Kısmetse Olur yapımı tarafından karşılanacak ve nikah masasına oturacaklar.

KISMETSE OLUR YENİ YARIŞMACILARI KİM?
Kısmetse Olur yeni yayın döneminde yine ekranda olacak. 5 haftalık bir aranın ardından yarışma yeni yarışmacılarla yola devam edecek. Şimdiden bazı isimlere teklif gittiği söyleniyor.

Eski yarışmacılar Kısmetse Olur'un yeni sezonunda olmayacak. Kısmetse Olur'un yeni yayın döneminde birincilik ödülü ve kuralları da değişti.

Bundan sonra birinci olan çifk evlilik kararı aldıkları taktirde ev, düğün ve para ödülü kazanacaklar. Evlenme kararı almazlarsa sadece para ödülünü alabilecek. Bu durumda evdeki diğer çiftlere sorulacak. Evlenme kararı alan başka çift ya da çiftler olursa düğün yapılacak ama diğer ödüllerden yararlanamayacak. (İnternethaber)