Kiralık Aşk yeni 48.bölüm fragmanı Star TV'de yayınlandı

Başrollerinde Elçin Sangu ve Barış Anduç'un oynadığı Kiralık Aşk nefes kesen bir bölüm ile Star TV ekranlarına geldi. Kiralık Aşk'ta Neriman kendini kurtarmanın derdine düştü. Gelişmeler Neriman ve Koray’ı karşı karşıya getirdi. Şimdi dizinin fenomenleri yeni bölüm fragmanını büyük bir heyecan ile bekliyor. 48.bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz bu sayfada olacak.

Kiralık Aşk dizisi Cuma gecelerine damga vurmaya devam ediyor. Sevilen dizisnin geçen hafta yayınlanan bölümünde Ömer mektubu okudu ve olanlar oldu. Şimdi Kiralık Aşk'ın yeni bölümünde neler olacağı çok merak ediliyor. Beğeni ile izlenen dizinin yeni bölüm fragmanı Star TV'de ekrana daha yansımadı 48.bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz bu sayfada olacak. Garsonluk yapan Defne kendisine yapılan aşk oyununu kabul ederek karmaşık bir işin içine girer. Zengin bir iş adamını kendisine aşık etmeye çalışan Defne'ye bu oyunda yardımcı olacak kişi ise Defne'nin gerçekten aşık olduğu adamdır. Şeklinde bir konusu olan sevilen dizi yeni bölümüyle 27 Mayıs Cuma günü Star Tv ekranlarında olacak. 

KİRALIK AŞK 48.BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KİRALIK AŞK 47.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KİRALIK AŞK 47.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Dergi çekimi nihayet gerçekleşiyor. Hem de Defne ve Ömer için öyle bir zamana denk geliyor ki, işler iyice değişik bir hal alıyor. Bütün bunlar sırasında, Defne’nin doğum günü gelip çatıyor. Kiralık Aşk, sürprizlerin ardı ardına patladığı 47. Bölümü ile Star ekranlarında.

KİRALIK AŞK 46.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Durumu öğrenen Neriman ise konuya hemen el atıyor ama onun da önünde büyük bir engel var. Bir yandan da Passionis’e, Ömer’in Defne’ye ev aldığı haberi hızla yayılıyor. Defne’nin ev konusu çözülüyor mu? Ömer’in evi alması karşısında Defne karmakarışık.. 

KİRALIK AŞK 45.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Defnelerin evi satışa çıkarılır. Ne yapıp edip satışı durduracağına inanan Defne, durumu Ömer'e çaktırmamak için her şeyi yapar ancak yine tüm şüpheleri üzerine çeker. Ömer, Defne'nin kendisinden bir şey sakladığını farkeder.

Fikret resmen gitti! Gidişi ile mağaza meselesi de muallakta kaldı. Yasemin Passionis’e döndü. Artık Sinan’la hem iş arkadaşı hem de sevgililer. Ancak Yasemin ve İsmail tesadüfen karşılaşıyorlar. Bu sürpriz karşılaşma sonrası Sinan’ın tavrı ne olacak acaba? Sude ise Sinan’ın kendisine karşı umursamaz tavırlarından artık sıkılmış durumda. Tüm vaktini 
Defne ve Ömer bir türlü yalnız kalamıyorlar. Ömer sonunda çözümü buluyor ve Defne'yi kaçırıyor. Hem de çok manidar bir yere!... Defne'yi hiç beklemediği yerden vuracak ve sırrı Ömer'in kapısına dayandıracak sürpriz ne?

KİRALIK AŞK 44.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Defne'nin Fikret'in evine ani gelişi ile her iki tarafta kılıçlarını çeker. Fikret, Ömer'le bir şansı olduğuna inanmaktadır ve bunu artık Defne’den bile saklayamaz hale gelmiştir. Yasemin’in sürpriz ziyaretçisi Ömer, en yakın arkadaşı ile arasını düzeltmek için Yasemin’le ortak olmaktan başka bir yol bulamaz. Passionis ve Cherie ortaklığı ile yeni bir dönem başlar.

Fikret ile mağaza açma fikrini mecburen onaylayan Defne tedirgindir. Fikret Defne’ye, Ömer’in tarafını seçmesi için küçük bir oyun oynamayı teklif eder. Düelloya giren iki kadın Ömer için kapışacaktır.  Neriman ve Koray ise Defne'nin cephesinde bu kapışmaya dahil olurlar. Peki bu zorlu mücadelenin kazananı kim olacaktır? 

Kiralık Aşk Dizisi kadrosu

Elçin Sangu - Defne

Barış Arduç - Ömer
Salih Bademci - Sinan
Sinem Öztürk - Yasemin
Nergis Kumbasar - Neriman
Levent Ülgen - Necmi
Ferdi Merter - Hulusi
Melisa Giz Cengiz - Esra
Hikmet Körmükçü - Türkan
Kerem Fırtına - İsmail
Sanem Yeles - Nihan
Onur Büyüktopçu - Koray
Osman Akça - Serdar
Ender Sakallı - Vedat

Kiralık Aşk Konusu 

Başrollerinde Elçin Sangu ve Başrış Arduç'un yer aldığı Kiralık Aşk dizisi romantik komedi tarzında. Güzel oyuncu Elçin Sangu Kiralık Aşk dizisinde Defne karakterini canlandırıyor. Garsonluk yapan Defne kendisine yapılan aşk oyununu kabul ederek karmaşık bir işin içine girer. Zengin bir iş adamını kendisine aşık etmeye çalışan Defne'ye bu oyunda yardımcı olacak kişi ise Defne'nin gerçekten aşık olduğu adamdır. 

“Kiralık Aşk” bu hafta da birinciliği bırakmadı. 

Dizi, iki grupta da zirvedeki yerini korudu ve en çok konuşulan dizi oldu... Başladığı günden beri, bütün bölümleri çok ses getiren, Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Levent Ülgen ve  Nergis Kumbasar’ın  başrollerinde ekrana gelen dizi, dün gecenin en çok izlenen yapımı oldu.

Kiralık Aşk’ın dün akşam ekrana gelen yeni bölümü; A/B Sosyo Ekonomik Statü’de de yüzde 7,63 reyting ve yüzde 19,25 izlenme payı alarak birinci oldu. Dizi reklamverenin en çok önem verdiği kategori olan 20+ABC1’de; yüzde 7,56 reyting ve yüzde 17,56 izlenme payı ile de zirveye yerleşti. Kiralık Aşk sosyal medyada da zirveyi bırakmadı. Somera analizine göre dün akşam sosyal medyada en çok konuşulan dizi oldu!