Kilidi kesip kulübü gasp ettiler... Mekana çökmek istediler

Taksim'de gelirden pay karşılığında gece kulübünü devreden iki kişi, çetenin eline düştü. Silahla gece kulübünü basan, mekanın parasını çalan çete, işletmenin mühürlenmesine bile sebep oldu. Kendileri yüzünden kapalı tutulan mekana bu kez spiralle kilitleri kesip el koyan şüpheliler için devreye polis girdi ve 6 kişi yakalandı.

DHA

İstanbul Taksim'deki bir gece kulübünde mafya filmlerini aratmayan olaylar yaşandı. Edilen bilgiye göre, Savaş A. (37) ve Barış A. (36) sahibi oldukları mekanı, kendilerine aylık kişi başı 40 bin lira pay verme karşılığında mekanın yüzde 5 ortağı olan Erdem S.'nin arkadaşları Ferdi T. (26) ve Malik T.'ye (27) devretti. Bir süre mekanı işleten Ferdi T. ve Malik T. kazançtan pay vermezken, mekan da silahlı olaylar yaşandığı için mühürlendi. Bir süre sonra Savaş A. ve Barış A.'nın kulübü tekrar açtı.

SİLAHLI TEHDİT VE GASP

Mekanın açıldığını öğrenen Ferdi T. ve Malik T., adamları Serhat T. (24) ile Emirhan A.'yı (19), gece saatlerinde gece kulübüne gönderdi. Gece kulübünün artık kendilerine ait olduğunu söyleyerek silahla tehdit eden Serhat T. bütün hesapları ve kasadaki paraları aldı. Bunun üzerine Savaş A. ve Barış A. kendi işletmelerine kilit vurmak zorunda kaldı. Buna rağmen Serhat T., Emirhan A., Abdullah Ç. (32) ve Erdal G. (36), kapının kilidini spiralle kesip, iş yerini gasp etti. Savaş A. ve Barış A.'nın şikayeti üzerine soruşturma başlatıldı. Güvenlik kameralarını inceleyen polisler, operasyonla Serhat T., Emirhan A., Abdullah Ç. ve Erdal G.'yi, 1 hafta sonra da Ferdi T. ve Malik T.'yi gözaltına aldı. Serhat T. ve Ferdi T. tutuklandı, diğer şüpheliler de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Mekan gaspçılarının hepsinin suç kaydının olduğu ortaya çıktı.