Gelinim Mutfakta kereviz sapı suyu tarifi, malzemeleri! Kereviz sapı suyu nasıl yapılır?

Kereviz sapı suyu tarifi yoğun ilgi gördü. Bugün Gelinim Mutfakta vegan sebze köfte tarifinin yanından kereviz sapı suyu gelinler tarafından yapıldı. Besin değeri açısından, güçlü antioksidan içermesi ve karaciğeri temizlemesiyle bilinmektedir. Kereviz sapı suyu nasıl yapılır?

Kereviz sapı suyu tarifi ve malzemeleri, Kanal D ekranlarında yer alan program Gelinim Mutfakta'da yer aldı. Yarışmacılar, vegan sebze köftesinin yanından kereviz sapı suyu tarifini de alarak işe koyuldu. Kilo vermeye yardımcı, kalp ve damar hastalıklarının yakalanma riskini azalttığı belirtilen Kereviz sapı suyu nasıl yapılır? Gelinim Mutfakta kereviz sapı suyu tarifi, malzemeleri!

KEREVİZ SAPI SUYU MALZEMELERİ NELER?

2 demet kereviz sapı

1 adet yeşil elma

1 adet misket limonu suyu

1 çay kaşığı büyüklüğünde zencefil

Vegan sebze köftesi tarifi ve malzemeleri: Gelinim Mutfakta vegan sebze köftesi nasıl yapılır?

KEREVİZ SAPI SUYU NASIL YAPILIR?

Kereviz yapraklarını elinizle kopararak saplardan ayırın. Kopardığınız kereviz yapraklarınızı et yemeklerinizde ya da çorba yaparken kullanabilirsiniz.

Yapraklarından ayırdığınız kereviz saplarını iyice yıkayın. Zencefilin kabuğunu soyun. Elmanın da kabuğunu soyup 4-5 parçaya dilimleyin.

Bir meyve sıkacağının içerisine kereviz saplarını, elma dilimlerini, zencefili ve limon suyunu ekleyip çalıştırın ve bekletemeden tüketin.