Kavgayı ayırmak isterken canından oldu

Adana’da 23 yaşındaki İzzet Yalçın, evde otururken gürültü üzerine sokakta iki gencin kendi aralarında kavga ettiğini gördü.Yalçın, evden çıkıp olaya müdahale ederek, gençleri ayırmaya çalıştı. Gençler, aralarındaki kavgayı bırakıp, bu kez Yalçın’a tekme ve yumruklarla saldırdı. Çıkan kavgada kalbine tek bıçak darbesi isabet eden Yalçın, kaldırıldığı özel hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili olarak da 3 kişi gözaltına alındı.

SONER KAN - ADANA

Adana’da evde otururken gürültü üzerine sokakta iki gencin kavga ettiğini gören 23 yaşındaki İzzet Yalçın, olaya müdahil olup, kavgayı ayırmaya çalıştı. Ancak gençler, kendi aralarındaki kavgayı bırakıp Yalçın’a tepki gösterdi. Tekme ve tokatlarla saldırıya uğrayan Yalçın, kalbine isabet eden tek bıçak darbesiyle hayatını kaybetti. Olayla ilgili olarak da 3 kişi gözaltına alındı.

KAVGAYI AYIRMAK İSTEDİ

Olay, merkez ilçe Seyhan’a bağlı Gülbahçesi Mahallesi’nde meydana geldi. Gece geç saatte evde oturan İzzet Yalçın, gürültü üzerine camdan dışarı baktığında iki gencin sokakta kavga ettiğini gördü. Evden dışarı çıkıp, olaya müdahale eden Yalçın, kavgayı ayırmaya çalıştı. Ancak kendi aralarında tartışan gençler, aralarındaki tartışmayı bırakıp, kendilerini uyararak ayırmaya çalışan Yalçın’ı hedef aldı. 

ÖLÜME TERK EDİP KAÇTILAR

Ancak olay daha da büyüdü. Tekme ve tokatlı saldırıya uğrayan İzzet Yalçın, kalbine isabet eden tek bıçak darbesiyle kanlar içinde yere yığıldı. Saldırganlar Yalçın’ı ölüme terk edip, hızla olay yerinden kaçtı. Yakınları tarafından özel bir hastaneye kaldırılan ve durumu ağır olan Yalçın, burada doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili olarak yürütülen soruşturma kapsamında 3 kişi gözaltına alınırken, Yalçın’ın cenazesi de otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.