Kavga için 650 km gittiler... Mersin-Tokat hattında sosyal medya cinayeti!

Tokat'ta yaşayan Mustafa Günel, Mersin'deki Vesile Yiğit'in Atatürk'e hakaret içerikli paylaşımına tepki gösterdi. Öfkelenen kadın, yanına eşi, oğlu ve iki yakınını da alıp 8 saatte Günel'in attığı konuma gitti. Çıkan kavgada vurulan koca İsak Yiğit öldü.

DHA

Tokat'ta yaşayan Mustafa Günel, sosyal medyada gezinirken Atatürk'e yönelik hakaret içerilik bir paylaşım gördü; paylaşımı yapan Vesile Yiğit'i eleştirip tepki gösterdi. Mersin'deki kadınla Günel arasındaki tartışma küfürlü kavgaya dönüştü.

AİLE BOYU BASKIN YOLCULUĞU

Tehditler karşısında korkmadığını belirten Günel, Zile İlçesi'nde oturduğunu söyleyip bir de evinin konumunu attı. Öfkeli kadın, yanına eşi İsak Yiğit (50), oğlu Hakan Yiğit (20) ile yakınları Halil İbrahim Yeşil (20) ve Caner Gündüzlü (21) de alıp otomobille yola çıktı. Baskına giden 5 kişi, yaklaşık 650 km yol kat etti. 8 saat sonra konumdaki adrese ulaşan Vesile Yiğit'le yanındakiler sokak ortasında bağırıp geldiklerini haber verdi. Sesleri duyan Mustafa Günel, aşağıya indi. Taraflar arasında yumruklaşma yaşandı. Aldığı darbelerle yaralanan Günel, evinden aldığı av tüfeğiyle geri dönüp ateş açtı.

YARALIYI BIRAKIP KAÇTILAR

Saçmaların isabet ettiği İsak Yiğit yere düşerken, yakınları otomobille kaçtı. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlisinin yaptığı kontrolde İsak Yiğit'in hayatını kaybettiği belirlendi. Cinayet zanlısı Mustafa Günel ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Katil zanlısı Mustafa Günel