''Katile en ağır cezayı verin''

Azra'ya veda. Vahşice katledilen Azra, toprağa verildi. Ailesi, “Caniye en ağır ceza verilsin” diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Antalya'da 28 Temmuz'da emlakçı Mustafa Murat Ayhan (48) tarafından boğularak öldürüldükten sonra cesedi 5 parçaya bölünerek ormana gömülen gazetecilik fakültesi öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu'nun (21) cenazesi memleketi Osmaniye'ye bağlı Durmuşsofular Köyü'nde toprağa verildi. Azra'nın tabutunun üstüne mezuniyetinde giymeyi planladığı cüppesi konuldu, mezarına da Türk bayrağı örtüldü.

ÖLÜMÜNÜ TV'DEN ÖĞRENDİM

Kızının ölüm haberini televizyondan öğrendiğini söyleyen anne Mezide Hatyaoğlu, "Başka annelerin ciğeri yanmasın. Artık yeter" dedi. Canin ağırlaştırılmış müebbede çarptırılmasını isteyen baba Mustafa Haytaoğlu da olay günü Kovid-19 testi pozitif çıkan Azra ile ablasının tartıştığı iddialarıyla ilgili şöyle dedi: "Telefonda Azra'ya 'Niye aşı olmadın? Ablanın sözünden çıkma' dedim. O akşam dışarı çıkmak istemiş, ablası önce 'Olmaz', sonra da 'Aşağıdaki banka otur' diyerek müsaade etmiş."

İŞYERİNİ TAŞLADILAR

Azra'yı vahşice katleden Ayhan'ın emlak ofisinin cam kapısı kimliği belirsiz kişilerce kırıldı.

Öte yandan Azra'nın kayıp beden parçalarını arama çalışmaları Kepez'deki ormanlık alanda sürüyor.