Katil kocası çıktı! 4 aydır kayıp olan Bedriye'yi boğup pavyona gitmiş

4 aydır kayıp olan Bedriye Kılıç'ı eşi Tayfur Kılıç'ın boğarak öldürüp uçurumdan attığı belirlendi. 3 çocuğunun annesinin bulunması için canlı yayına katılan caninin, kayıp ihbarında bulunduktan sonra pavyona giderek eğlendiği ortaya çıktı.

İHA

Konya Akşehir'de kiraz bahçelerinde işçi olarak çalışan 3 çocuk annesi eşi Bedriye Kılıç (35), 6 Temmuz'da ortadan kayboldu. Kadının eşi Tayfur Kılıç, bir gün sonra polise gitti; kayıp ihbarında bulundu. Bedriye'nin hayatından endişe eden ailesi, kızlarının bulunması için bir televiyozyon kanalındaki programa katıldı.

VAHŞETE İHANET KILIFI

3 haftadır canlı yayına çıkan Tayfur Kılıç'ın eşi kaybolduktan sonra pavyona gidip eğlendiği; çocuklarına da "Anneniz kamyoncuya kaçtı" dediği ortaya çıktı. Şüpheleri çeken koca, program sonrası memleketi Akşehir'e döndüğü otobüste polis ekiplerince gözaltına alındı. Sorgusunda eşini öldürdüğünü itiraf eden katil zanlısı, kendisini aldattığını düşündüğü Bedriye'yi çıkan tartışmada elleriyle boğarak öldürdüğünü; daha sonra cesedi uçurumdan attığını söyledi.

Tayfur Kılıç, eşini atığı yeri ekiplere gösterdi.

CESEDİ DAĞCILAR ARIYOR

Cani kocanın "Cesedi attım" diyerek gösterdiği bölgede arama başlatıldı. AKUT ve dağcılık ekipleri de çalışmaya katıldı; uçurumdan inip cansız bedeni aradı.