Katil koca 555 kilometre öteden geldi... Öğretmen eşe kıskançlık kurşunu

Adana'da uzman çavuş Gökhan Çelik, otomobilde kıskançlık nedeniyle tartıştığı öğretmen eşi Hatice Çelik'i kaçmaya çalışırken tabancayla vurarak öldürdü, yanındaki kayınbiraderi Murat Akdöker'i de yaraladı.

SONER KAN

Adana Seyhan'da, Mardin'de uzman çavuş olarak görev yapan Gökhan Çelik (27), öğretmen olan eşi Hatice Çelik (29) ve onun kardeşi Murat Akdöker ile seyir halindeyken, otomobilde kıskançlık nedeniyle tartışmaya başladı. Taraflar arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Öfkesine hakim olamayan Çelik, yanında taşıdığı beylik tabancasını çıkarıp, eşi ve kayınbiraderine kurşun yağdırdı.

KURŞUNLARDAN KAÇAMADI

Direksiyon başında kurşunların hedefi olan Akdöker, kanlar içinde kalırken, ablası Hatice Çelik de araçtan inip, yaya olarak kaçmaya çalıştı. Eşinin peşine düşen Gökhan Çelik, genç kadına ardı ardına ateş etti. Sokak ortasında vurulan Hatice Çelik, olay yerinde hayatını kaybederken, ihbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Kurşunların hedefi olan Hatice Çelik, olay yerinde hayatını kaybederken seken kurşunların isabet ettiği 2 kişi hafif şekilde yaralandı.

POLİSLE ÇATIŞMAYA GİRDİ

Gökhan Çelik bu kez gelen polise de direndi. Çelik, ekiplere silahını doğrultunca çatışma çıktı. Vurulan saldırgan, yaralı olmasına rağmen, ara sokaklara girerek izini kaybettirmeyi başardı. Kaçan zanlıyı yakalamak için çalışmalar sürerken, hastaneye kaldırılan Murat Akdöker'in durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. 1 çocuk annesi Hatice Çelik'in daha önce eşi hakkında şikayetçi olup uzaklaştırma kararı aldırdığı öğrenildi.