Karayipler'de trajik son! Ünlü aktör Christian Oliver ve iki kızından acı haber

Karayipler'de Bequia adası açıklarında meydana gelen uçak kazasında Christian Klepser ve iki kızının hayatını kaybettiği açıklanmıştı. Christian Klepser'in sahne ismiyle ünlü Hollywood aktörü Christian Oliver olduğu ortaya çıktı.

PİLOT VE ÜÇ KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ AÇIKLANMIŞTI

Karayipler'de Bequia adası açıklarında geçtiğimiz perşembe günü meydana gelen uçak kazasında, hayatını kaybeden Bequialı pilot Robert Sachs'ın yanı sıra Christian Klepser ve iki kızın hayatını kaybettiği açıklanmıştı. Christian Klepser'in sahne ismiyle ünlü Hollywood aktörü Christian Oliver olduğu ortaya çıktı. Oliver'ın bir filmde birlikte çalıştığı yönetmen Nick Lyon, oyuncu için paylaştığı mesajında "Huzur içinde uyu arkadaşım" ifadelerini kullandı.

ARKADAŞI TATİLE GİTTİKLERİNİ SÖYLEDİ

'Forever Hold Your Peace' filmde birlikte rol aldığı oyuncu arkadaşı Bai Ling ise, Oliver ve kızlarının adaya tatil için gittiklerini belirterek, "Çok iyi bir arkadaş ve oyuncuydu. Karayiplere tatil yapmak için gitmişlerdi" dedi. 3 Mart 1972'de Almanya'da doğan Christian Oliver, Cate Blanchett ve George Clooney'yle birlikte 2006'da 'The Good German' filminde rol aldı. Oliver ayrıca, 2008'de Tom Cruise ile 'Valkyrie' filminde birlikte çalıştı.