Kafe, restoran ve lokantaların saatleri değişti mi? Kafeler saat kaçta açılacak, kaçta kapanacak?

Koronavirüs ile mücadele kapsamında yeni kararların alınacağı kabine toplantısı bugün gerçekleştirildi.. Kritik toplantıda birçok konu gündeme geldi. Bu konulardan biri de kafe, restoran ve lokantaların açılış kapanış saati oldu. Kademeli normalleşmeyle birlikte kafeler, restoranlar ve lokantalar 07.00 ile 21.00 saatleri arasında hizmet verebiliyordu. Bu saatlerin esnetilip esnetilmeyeceği kararı geldi.. İşte tüm detaylar...

Kabine Toplantısı için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Kademeli normalleşmeyle birlikte sınırlı saatler arasında hizmet veren kafeler, restoranlar ve lokantaların saatlerinde değişiklik yapılıp yapılmayacağı merak konusu oldu. Kafe ve restoranlar saat kaçta açılacak, saat kaçta kapanacak? Kafe ve restoranların saatleri değişti mi?

KAFE, RESTORAN VE LOKANTALARIN SAATLERİ DEĞİŞTİ Mİ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısı sonrasında Covid-19'da mücadele ve kısıtlamalarla ilgili olarak Türkiye'nin yeni planını açıkladı.

Pandeminin başından beri devam eden hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamalarının kalktığını açıklayan Erdoğan, "1 Temmuz itibarıyla başlamak üzere sokağa çıkma kısıtlamalarını tümüyle kaldırıyoruz" ifadelerini kullandı.

1 Temmuz itibariyle başlamak üzere sokağa çıkma kısıtlamalarını tümüyle kaldırıldı. Müzikli eğlence mekanları saat 24:00'a kadar açık olacak.

Hamamlar açıldı mı, ne zaman açılacak? Kapalı yüzme havuzları açık mı, kapalı mı?

Nişan ve kına törenleri serbest mi? Nişanlar ve kına geceleri yapılacak mı?