Kadir Gecesi kutlama mesajları 2021 resimli sözleri! Kadir Gecesi resimli, kısa, uzun, hadisli ve dualı mesajları sizlerle!

Bin aydan daha hayırlı olduğu belirtilen Kadir Gecesi bu gece idrak edilecek. Peygamber Efendimiz: ''Kadir gecesini, fazilet ve kudsiyetine inanarak ve sevabını yalnız Allah'tan bekleyerek ibâdet ve tâatle geçiren kimsenin -kul hakkı hâriç- geçmiş günâhları bağışlanır.'' buyurmuştur. Bu özel geceyi dua ve ibadetle geçirmekte fayda vardır. Bu anlamlı gecede sevdiklerine, akrabalarına, dostlarına ve arkadaşlarına tebrik mesajı göndermek isteyenler Kadir Gecesi mesajları ve sözlerini araştırmaya başladılar...

Kadir gecesi her yıl Ramazan ayının 27. gecesi idrak ediliyor. Kadir gecesi bu yıl 8 Mayıs tarihinde (bu gece) idrak edilecek. Kadir gecesi önemi, Kur'an-ı Kerim birçok ayette ve hadis kitaplarında çokça geçmektedir. Dinimizin yüce kitabı Kur'an'ın indirildiği ay olan Ramazan ayı ve indirildiği gece olan Kadir gecesi bin aydan daha hayırlı bir gecedir. Bu özel ve anlamlı günde sevdiklerine mesajlar göndermek isteyenler Kadir Gecesi mesajları ve sözlerini araştırmaya başladılar. İşte en güzel ve en anlamlı mesajlar...

KADİR GECESİ MESAJLARI VE SÖZLERİ 2021!

Ey Rabbim, dinimizden dolayı bizi zillete düşürmeye çaba sarf edenlere fırsat verme. Bizleri İslam'ın yolundan ayırma. Kadir Geceniz mübarek olsun.

Peygamberimizin Kadir Gecesi duası nedir, nasıl okunur? Kadir Gecesi okunacak dualar nelerdir?

"Şüphesiz, o Kur'ân'ı Kadir Gecesinde indirdik. Bilir misin, Kadir Gecesi nedir? Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır."

Semanın kapılarının açılıp rahmetin sağanak, sağanak yağdığı bu günde düşen damlaların sizi ailece sırılsıklam etmesi dileğiyle. Kadir geceniz kutlu olsun.

Kadir Gecesi'nin biz aciz kulların huzuruna, mutluluğuna ve kurtuluşuna vesile olmasını dilerim.

Kadir Gecesi'nde yapılacak ibadetler neler? Kadir Gecesi'nde çekilecek tesbihler ve zikirler hangileri?

Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinde, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı Yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin... Kadir geceniz hayırlı olsun.

Her tomurcuk yeni bir gülün, her gül yeni bir baharın, her kandil yeni rahmetlerin habercisidir. Rahmet ve mağfiret dolu kandil geçirmeniz dileğiyle Kadir Geceniz Mübarek olsun.

Güneş geçer gece gelir. Yaşam biter, ölüm gelir. Unutulduğunu sansa da insan, her önemli günde akla ilk yürekten sevilenler gelir. Yüzünde nur, aklında ilim, kalbinde Allah, La ilahe illallah. Kadir geceniz mübarek olsun.

Kim erdemine inanarak ve sevabını umarak Kadir Gecesini ihya ederse Allah onun bütün geçmiş günahlarını bağışlar.

Gül-i Muhammed-i olanlara selam olsun, selam diyarından geçenlere bahar olsun, gönlü hazan olanların gönlü gülistan olsun, mübarek kandiliniz kutlu olsun.

Kadir Geceniz mübarek olsun..Bu günlerin feyzi üzerinize, Rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, Nuru Ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun.

Kuran'ın nazil olduğu bin aydan daha hayırlı bu gecenin size, efradı ailenize ve bütün İslam alemine hayır, bereket ve huzur getirmesini diliyor ve dua ediyorum. Kadir geceniz mübarek olsun.

Mübarek Kadir gecesinin İslam aleminin yeniden dirilişine vesile olarak dualarınızın kabul olması dileğiyle, Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Kandilimiz mübarek olsun.

Her yerde haddini bilen, gönül aynasını silen, mahşerde beraat edip yüzü gülen kullarından eyle bizleri Ya Rabbim. Hayırlı Kadir Geceleriniz olsun...

Ey Rabbim şu sonsuz merhamet ve rahmetinden bir damla da olsa, nasiplenmeyi hakeden kullarında eyle bizi. Amin! Kadir Geceniz hayırlı olsun.

O gece boyunca melekler, Rablerinin izniyle ölü canlara hayat taşımak için bölük bölük inerler; her çeşit barış, huzur, saadet ve güven taşırlar... ta şafak sökünceye dek!.. Bu mübarek Kadir Gecesinde Allah dualarınızı kabul etsin.

Beden de baş ne ise imanda da sabır aynıdır. Başsız beden olmayacağı gibi sabırsız da iman olmaz. Kişinin sözü aklını ve faziletini gösterir. Hayırlı Kadir Geceleriniz olsun...

Kuran'ın nazil olduğu bin aydan daha hayırlı bu gecenin size, efradı ailenize ve bütün İslam alemine hayır, bereket ve huzur getirmesini diliyor ve dua ediyorum. Kadir geceniz mübarek olsun.

Kuran da kadir gecesi için Leyletül kadri hayrun min elfi şehrin kadir gecesi bin aydan hayırlı bir gecedir diye buyuruluyor. Bu nedenle bu geceyi ihya edelim.. kadir gecesi hayırlı olsun..

Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın. Avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun. Kadir geceniz hayırlara vesile olsun.

Kadir Gecesi namazı kılınışı nasıldır, kaç rekattır? Kadir Gecesi namazına nasıl niyet edilir?