Kadın dövüldü, izlediler

Kör şiddet. AKŞAM'ın gündeme getirdiği ‘Kadir Şeker Sendromu' dalga dalga yayılıyor. Yozgat'ta sevgilisini döven zorbaya müdahale edilmemesinin ardından şimdi de Manisa'da eski eşini darp eden saldırgana seyirci kalan vatandaşlar, polisi bile aramadı.

AA-DHA

Manisa'da önceki akşam A.E. (22) adlı kadın, eski kocası O.Ö. (29) tarafından sokakta darp edildi. Maganda kaçmaya çalışan kadını tek eliyle tutup diğer eliyle dövdü. Yoldan geçenler ile bir işyerinin önünde oturan iki kişinin şiddete seyirci kalması akıllara 24 Mayıs'ta Yozgat'ta yaşanan olayı getirdi. Markette sevgilisinin boğazına bıçak dayayan saldırgana müdahale edilmemesi tepki çekmişti.

SALDIRGAN 2. KEZ SERBEST KALDI

Gözaltına alınan O.Ö., nöbetçi savcının talimatıyla serbest kaldı. Soruşturma savcısının itirazı üzerine tekrar gözaltına alınan O.Ö., bu kez mahkeme tarafından adli kontrolle serbest bırakıldı. Hastaneye kaldırılan A.E. ise taburcu oldu.

AYNI BAHANE: KISKANDIM

O.Ö., ifadesinde A.E.'yi, kendisinden ayrıldıktan sonra başka biriyle birlikte olduğu için kıskandığını ve bu nedenle darp ettiğini söyledi.