Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklaması saat kaçta? Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta bitecek?

Yasakların ne zaman kalkacağı tüm vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Kabine Toplantısı kararları, 1 Haziran normalleşme süreci kapsamında gündemde yer alıyor. Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak? 1 Haziran'da yasaklar kalkacak mı? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılıyor. İşte tüm merak edilenler...

Tüm Türkiye kademeli normalleşmenin nasıl devam edeceğini merak ediyor. Normalleşme yolunda 1 Haziran sonrası için nasıl karar alınacağı merak konusuyken, yeme-içme ve eğitim sektörlerinden yeni öneriler gelmeye devam ediyor. Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak? 1 Haziran'da yasaklar kalkacak mı? gibi soruların yanıtları ise merak konusu...

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA YAPILACAK?

1 Haziran sonrasının normalleşme adımlarının ele alınacağı Kabine Toplantısı bugün gerçekleştirilecek. Toplantı sonrasındaysa alınan kararlar Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Millete Sesleniş konuşmasıyla açıklanacak.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SAAT KAÇTA AÇIKLAMA YAPACAK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın saat 20:00 itibarıyle açıklama yapması bekleniyor.

1 HAZİRAN'DA YASAKLAR KALKACAK MI?

Sokağa çıkma kısıtlamasının saati biraz daha geriye çekilebilir mi ya da hafta sonu olan sokağa çıkma kısıtlaması tek güne düşürülebilir mi... Sokağa çıkma kısıtlamasının saat 21.00 yerine 24.00'te başlaması da ele alınacak.

Tüm bu senaryolar Kabine Toplantısında masaya yatıracak. Yasaklar ve kısıtlamalar hakkında son dakika gelişmeleri gelir gelmez haberimizin içerisine eklenecektir.

1 Haziran kafeler ve restoranlar açılacak mı? Kafeler saat kaçta açılacak, kaçta kapanacak?