Kabine Toplantısı başladı: Kabine Toplantısında konular neler olacak?

Kabine Toplantısının ne zaman yapılacağı belli oldu. Toplantı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde düzenleniyor. 30 Kasım tarihinde ülkemizde salgına dair alınacak tedbirler İçişleri Bakanlığı'nın yayımladığı genelgede duyurulmuştu. Ele alınacak konular arasında kira düzenlemesi, koronavirüs salgınına dair son gelişmeler ele alınacak. Kabine Toplantısı ne zaman yapılacak? Kabine Toplantısı saat kaçta, hangi konular konuşulacak?

Kabine Toplantısı, hakkında detaylar belli oldu. Koronavirüs salgını kapsamında kabine toplantısında alınan tedbirler düzenlenen toplantı sonrasında Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanıyor. Yeni tip koronavirüs salgını sonrası hafta sonu sokağa çıkma yasağı gibi gelişmeler İçişleri Bakanlığı'nın yayımladığı genelge yayımlanmıştı. Toplantıda konuşulacak en önemli konulardan birisi ise Covid-19 aşısına yönelik çalışmalar olacak. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman yapılacak? 

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN YAPILACAK?

Kabine Toplantısının bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde saat 15:00 itibarıyla başlayacak. 

KABİNE TOPLANTISI KONULARI NELER?

Kabine Toplantısında konuşulacak olan maddeler açıklandı. Kabinede, koronavirüsle mücadelede gelinen son aşama, alınan tedbirlerin yansımaları ve olası yeni kararlar masaya yatırılacak. Toplantıda yeni ekonomik destek paketleri de ele alınacak. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Beştepe’de bir araya gelecek. Toplantının ana gündemini koronavirüs salgını oluşturacak.