İyiliğe bu kez dayak

İzmir'de infial yaratan taksici cinayetine benzer bir olay yaşandı. Bir adamdan kaçan kadını aracına alan taksi şoförü Kaya Özel, aynı kadın yüzünden durmak zorunda kaldı; maganda tarafından darp edildi.

İHA

İzmir'de soğukta üşümesin diye aldığı müşterisi tarafından 3 kurşunla öldürülen Oğuz Erge'den sonra bir taksici daha saldırıya uğradı. Önceki gece Konak'ta taksinin şoförü Kaya Özel (23), bir adamın kovaladığı kadının işaret etmesi üzerine aracına aldı. Panik halinde "Durma, devam et" diyen kadın, kısa süre sonra inmek istedi. Özel, aracın arkasından gelen adamın zarar vereceğini düşünüp gaza bastı ama kadın seyir halinde kapıyı açınca durmak zorunda kaldı.

Kadın hızla araçtan inerken, koşarak gelen maganda şoför kapısını açtı taksiciyi defalarca yumruklayarak darp etti.

2 DAKİKA YUMRUKLADI

Aşağıya indirilerek 2 dakika dövülen Kaya Özel, eşkıyanın elinden kurtulup taksiyle kaçmayı başardı; polise sığınıp şikayetçi oldu. Kadının akıbeti bilinmezken, saldırgan polislerce aranıyor.

KURTARDIĞIM KADIN ÇANTASININ DERDİNE DÜŞTÜ

Saldırı anını anlatan Özel, "Arkadan küfrederek koşturan kişi herhangi bir diyalog bile kurmadan direkt yumruk atmaya başladı" dedi. Başka bir taksiyle olay yerinde gelen magandanın arkadaşı tarafından da darp edildiğini belirten taksici, şöyle devam etti: "Kadının davranışları da tuhaftı. Adam bana dayak atarken araya girip müdahale etmedi; araçtan çantasını almanın derdine düşmüştü."

AKŞAM, İzmirli taksici Oğuz Erge'nin 'üşüyor' diye aracına aldığı kişi tarafından öldürülmesini manşetine taşımıştı.