İstanbul'a bu hafta kar yağacak mı? İstanbul'da kar ne zaman yağacak? Meteoroloji'den duyuru

İstanbul'da kar bekleniyor mu? sorusu arama motorunda yoğun olarak aranan konular arasında yerini alıyor. Kış aylarında Türkiye'de birçok il karla tanışırken İstanbul'da henüz kar yağmadı. Hem öğrenciler hem tüm İstanbulluların gözü Meteoroloji'den gelecek olan kar haberinde. Meteoroloji Genel Müdürlüğü güncel verilerine göre, İstanbul'da ilerleyen günlere ait hava durumu tahminleri paylaşıldı. Bu hafta İstanbul'a kar yağacak mı? sorusunun yanıtı haberimizde sizlerle..

İstanbul'da kar bekleniyor mu? sorusu İstanbul'da yaşayan vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Kış aylarını yaşadığımız bu günlerde küçük büyük herkes kara özlem duyuyor. Meteoroloji'den müjdeli haber geldi. Son dakika haberine göre İstanbul için yılın ilk kar yağışı uyarısı yapıldı.  İstanbul'a kar ne zaman yağacak? sorusunun yanıtı haberimizde..

CANLI HAVA DURUMU UYARILARI İÇİN TIKLAYINIZ

YURTTAN KAR MANZALARI İÇİN TIKLAYINIZ

İSTANBUL'A NE ZAMAN KAR YAĞACAK? 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Haftalık Hava Tahminine göre, (20 - 26 Ocak 2020) İstanbul’da 23-24 Ocak’ta karla karışık yağmur görülmesi bekleniyor. Kurumun internet sitesinde yer alan verilere göre 23 Ocak’ta sıcaklığın 2 dereceye kadar düşecek. En yüksek sıcaklığın 5 derece olacağını öngören Meteoroloji, kentte karlar karışık yağmur görüleceğini aktardı.

21 OCAK HAVA DURUMU

İLLERE GÖRE HAVA DURUMU

İSTANBUL Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu, yüksek kesimleri karla karışık yağmurlu 5 

ANKARA Çok bulutlu 3 

İZMİR Parçalı bulutlu 9 

ANTALYA Parçalı bulutlu 17 

ZONGULDAK Çok bulutlu, yağmurlu 5 

TRABZON Çok bulutlu, yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinden itibaren kuvvetli (21-50 kg/m²) olması bekleniyor. 8 

ERZİNCAN Çok bulutlu 1 

DİYARBAKIR Çok bulutlu 10