Meteoroloji'den yağış uyarısı

Hava durumu uyarıları yakından takip ediliyor. Vatandaşlar merakla yeni hava durumu açıklamalarını araştırıyorlar. İstanbul Ankara İzmir Bursa hava durumu raporu yayınlandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü 23 Eylül hava durumu raporunda yağış uyarısında bulundu ve yağışların hangi saatler aralığında gerçekleşeceğini bildirdi. Meteoroloji son dakika açıklamasında yağış olacak illere yerel su baskını, yıldırım ve trafikte aksamalar ile ilgili uyarılarda bulundu. İstanbul Ankara İzmir Bursa hava durumu ve il il sıcaklık değerleri haberimiz içerisinde sizlerle. Yağış olacak illerdeki vatandaşların yerel su baskını, yıldırım ve trafikte aksamalar konusunda dikkatli olması uyarısında bulunuldu. İstanbul Ankara İzmir Bursa hava durumu ve il il sıcaklık değerleri haberimiz içerisinde sizlerle.

Meteoroloji son dakika açıklamasında hava durumu tahminlerini vatandaşlar ile paylaştı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü 23 Eylül hava durumu raporunda yağış uyarısında bulundu ve yağışların hangi saatler aralığında gerçekleşeceğini bildirdi. Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey kesimleri ile Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara'nın kuzeydoğusu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları ile Artvin çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinde Sinop ve Samsun'un batısında, akşam saatlerinden itibaren Doğu Karadeniz kıyılarında yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

İL VE İLÇELERİN HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

İSTANBUL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey kesimleri ile Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara'nın kuzeydoğusu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları ile Artvin çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinde Sinop ve Samsun'un batısında, akşam saatlerinden itibaren Doğu Karadeniz kıyılarında yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Doğu bölgelerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeybatı, güneydoğu kesimlerde güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; sabah saatlerinde Sinop ve Samsun'un batısında, akşam saatlerinden itibaren Doğu Karadeniz kıyılarında yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek yerel su baskını, yıldırım ve trafikte aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu, kuzeydoğusu yer yer çok bulutlu, Kocaeli, Sakarya, Yalova ile sabah ilk saatlerde İstanbul'un doğu çevrelerinin yerel olmak üzere hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BALIKESİR °C, 27°C

Parçalı ve az bulutlu

BURSA °C, 25°C

Parçalı bulutlu

İSTANBUL °C, 25°C

Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah ilk saatlerde doğu çevreleri yerel olmak üzere hafif sağanak yağışlı

KIRKLARELİ °C, 23°C

Parçalı ve az bulutlu