İstanbul Ankara iftar vakti sahur saatleri imsakiye 2017

11 ayın sultanı Ramazan- Şerif'te iftar vakti saatleri nelerdir? İstanbul ve Ankara iftar saati kaçta? Akşam ezanı sat kaçta okunuyor? İllere göre düzenlenen iftar saatleri ve sahur vakitlerine göre bu yıl en uzun orucu tutacağız.

İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere il il iftar vakitleri listelendi. İlinizdeki iftar saatini imsakiyeye bakarak öğrenebilirsiniz. Peki İstanbul ve Ankara'da iftar saat kaçta? İşte cevabı Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yayınladığı 2017 yılı Ramazan İmsakiye 'sine göre bugün saat kaçta olacak? Sabah, öğle , akşam ve teravih namazının kılındığı ezan saatleri de bu imsakiyede yer alıyor.

İL İL İMSAK VE İFTAR SAATLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

RAMAZAN PİDESİ FİYATI NE KADAR OLDU - TIKLA ÖĞREN 

Oruç tutarken açlık ve susuzluk hissetmemenin 10 yolu nedir tıkla öğren 

SAĞLIKLI BİR İFTAR İÇİN NELER YENMELİ TIKLA ÖĞREN 

ORUCUN FARZLARI NELERDİR TIKLA ÖĞREN 

PEYGAMBERİMİZ RAMAZAN'DA NE YAPARDI

RAMAZAN AYI İBADETLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

NAMAZ VAKİTLERİ İÇİN TIKLAYINIZ 

ANKARA İMSAKİYE 2017 İFTAR VAKTİ 

Ankara iftar vakti ve sahur saatleri Diyanet İmsakiye 2017 takvimi ile gün gün listelerdi. Ankara imsakiyesinden bugün iftar saat kaçta olacak sorusunun yanıtını bulabilirsiniz. 

İZMİR İFTAR SAATİ İMSAKİYESİ 2017

İzmir iftar saati kaçta ve imsak ne zaman giriyor? İzmir diyanet 2017 yılı imsakiye takvimine göre iftar vakti ve sahur imsak saatleri gün gün listelendi. İşte İzmir diyanet imsakiyesine göre oruç saatleri;

İSTANBUL İMSAKİYE 2017 - İFTAR VAKTİ SAHUR SAATLERİ

İstanbul iftar vakti ve sahur saatleri Diyanet İşleri tarafından belirlendi. 2016 yılı imsakiyesine göre İstanbul iftar vakti ve sahur (imsak) saatleri ile birlikte ezan vakitleri de listelendi. İşte 2016 yılı istanbul ramazan imsakiyesi;