İspanya'da kayboldu, Fransa'da bulundu! 6 yıl sonra ailesine kavuşacak

İspanya'da ailesiyle gittiği tatilde kaybolan İngiliz Alex Batty, 6 yıl sonra Fransa'da bulundu. Alex'in, annesi ve büyükbabası tarafından Fas'taki ‘ruhani bir topluluğa' verildiği ifade edildi.

4 GÜN BOYUNCA YÜRÜMÜŞ

Annesi ve büyükbabasıyla 2017 yılında tatil için gittiği İspanya'da kaybolan İngiliz Alex Batty, 6 yıl sonra Fransa'nın Toulouse kentinde bulundu. Alex'i yol kenarında bitkin bir halde bulan ve karakola götüren Fabien Accidini adlı kurye, "Alex, 4 gündür yürüdüğünü söyledi. Dağlarda bir yerden yola çıktığını söyledi ancak nerede olduğunu söylemedi. Adını internette araştırdım ve arandığını gördüm" dedi. Accidini, yardım için Fransız yetkililerle irtibata geçtiğini söyledi.

EVE GELMEK İSTİYORUM

Accidini'nin sosyal medya hesabına giren Alex, büyükannesi Susan Caruana mesaj atarak, "Selam büyükanne ben Alex. Toulouse'dayım. Seni seviyorum, eve gelmek istiyorum" diye konuştu. Alex'in yasal vasisi olan Caruana, İngiliz basınına yaptığı açıklamada, "Çok mutluyum. Alex ile konuştum ve iyi" dedi. Caruana, 2018'de yaptığı açıklamada Alex'in, annesi Melanie Batty ve büyükbabası David Batty tarafından Fas'taki "ruhani bir topluluğa" emanet edildiğini söylemişti.