İş insanı Esat Karlıdağ, Berlin'de yeni yatırım yapacaklarını açıkladı

Son zamanlarda lojistik alanında dikkat çeken çalışmalarıyla ön plana çıkan İş İnsanı ve Logesa Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Esat Karlıdağ, hizmet ağını daha fazla geliştirmek istediklerini belirtti. Almanya'nın başkenti Berlin'de büyük bir yatırım yapmaya hazırlandıklarını belirten Esat Karlıdağ, “Yaklaşık 5 milyon euro değerinde büyük bir antrepo açmayı hedefliyoruz!” ifadelerinde bulundu.

Son zamanlarda lojistik alanında dikkat çeken çalışmalarıyla ön plana çıkan İş İnsanı ve Logesa Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Esat Karlıdağ, hizmet ağını daha fazla geliştirmek istediklerini belirtti. Almanya'nın başkenti Berlin'de büyük bir yatırım yapmaya hazırlandıklarını belirten Esat Karlıdağ, "Yaklaşık 5 milyon euro değerinde büyük bir antrepo açmayı hedefliyoruz!" ifadelerinde bulundu.

Logesa Lojistik, farklı hizmet seçenekleriyle müşterilerine hizmet sunan bir lojistik şirketi. Temel olarak asansörlü frigo taşımacılık, soğuk zincir taşımacılık, mikro dağıtım lojistik gibi alanlarda hizmet veren Logesa Lojistik hizmet türleri ve hedefleriyle ilgili açıklamada bulunan Esat Karlıdağ, açıklamalarında şu sözlere yer verdi: "Bizim için kaliteli hizmet her şeyden önemli. Belirlediğimiz hizmet anlayışımız üzerinden lojistik sektöründe fark yaratan çalışmalar içerisinde bulunuyoruz. Halihazırda Almanya Berlin'de büyük bir yatırım yapmak için faaliyetlerimizi kesintisiz bir şekilde sürdürüyoruz."

"YAKLAŞIK 5 MİLYON EURO DEĞERİNDE BÜYÜK BİR ANTREPO AÇACAĞIZ"

Farklı hizmet türleriyle ön plana çıktıklarını, hizmet ağını genişletmek için yoğun bir çalışma içerisinde bulunduklarını ifade eden Esat Karlıdağ, açıklamalarında yapacakları yatırımlara vurguda bulundu: "Şu anda pek çok hedefe sahip olduğumuzu söyleyebilirim. Her şeyden önce yaklaşık 5 milyon euro değerinde büyük bir antrepo açmayı planlıyoruz. Böylelikle ürünlerin ülkeye girişinde çok daha sistemli bir çalışma içerisinde olabileceğiz. Bunun yanı sıra genel olarak soğuk gıda dağıtımında yer alacağız. Soğuk zincir kargo sistemimizi çok daha geliştirmeyi hedefliyoruz."

"HEDEFİMİZ YIL SONUNA KADAR EN AZ 10 FARKLI ÜLKEDE LOGESA LOJİSTİK'İ ÖN PLANA ÇIKARMAK"

Global anlamda Logesa Lojistik'in ismini duyurmak istediklerini ifade eden Esat Karlıdağ, açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: "Hedefimiz yıl sonuna kadar en az 10 farklı ülkede Logesa Lojistik'i ön plana çıkarmak ve hizmet ağımızı genişletmek. Lojistik sektöründe global hizmet gerçekten çok önemli. Bu nedenle çalışmalarımızı farklı ülkelerde de hizmetimizi ön plana çıkararak sürdürmek istiyoruz. Bu noktada genç ve uzman ekibe sahibiz. Bunun yanı sıra sektördeki bilgi birikimimiz ve tecrübemiz de yeterli ölçüde. Markamızı daha da geliştirmek şu anda temel hedefimiz! Bu nedenle çalışmalarımızı kesintisiz bir şekilde sürdürebileceğimizi söyleyebilirim!"