İntikam ateşi! Terk ettiği evi ateşe verdi, yangını izledi

Kocaeli'de İbrahim Bıyıkoğlu, 15 aylık eşi S.B.'ye boşanma davası açtı. Eşyalarını toplayan kadın, terk ettiği evi ateşe verdi; sonra yangını izledi.

Azime Kahya

Kocaeli İzmit'te eşi vefat ettikten sonra tek başına kalan İbrahim Bıyıkoğlu (62), kendisine hayat arkadaşı olması için 15 ay önce S.B. (39) ile ikinci evliliğini yaptı. 3 katlı evde yaşayan çift, sık sık şiddetli geçimsizlik yaşamaya başladı. Bıyıkoğlu, 13 Mayıs'ta boşanma davası açtı. Eşi için uzaklaştırma talebinde bulundu; ancak reddedildi. O günden sonra kadın 3. katta, kocası da 2. katta kalmaya başladı. Dün sabah eşyalarını toplayan S.B., evi ateşe verdi; sonra da kapının önünde oturup bekledi. Bıyıkoğlu ve ailesinin ihbarı üzerine itfaiye ekipleri yangını söndürdü. S.B. gözaltına alınırken; evi terk etmek için önceden hazırladığı eşyaları da karakola götürüldü.

Evi yaktıktan sonra kapıda oturup izleyen S.D., gözaltına alındı.

NE ÇEKTİĞİMİ BEN BİLİRİM!

İlk evliliğinin 30 yıl sürdüğünü belirten Bıyıkoğlu, "Ömrümde böyle birşey görmedim. 15 aydır bu kadının kahrını çektim ama ne çektiklerimi gel de bana sor" dedi. Eşinin psikolojik sorunları olduğunu söyleyen adam, şöyle devam etti: "Korku içinde yaşıyorum. Bu kadını bana bilerek verdiler. Çocuklarım bile huzursuz oldu. Onların üzerlerine yürüdü, gelinimi dövdü. Mahalleye rezil olduk."