İntihardan vazgeçirdiği kocası katletti

İlkinde kurtardı ikincisinde kendi de öldü. Doktor eşi tarafından öldürülen Gözde Bozkurt'un, bir süre önce kocasını intihardan vazgeçirdiği ortaya çıktı.

AA - DHA

Antalya'da önceki gün evde cesetleri bulunan kadın doğum uzmanı Onur Kaan Bozkurt'un diyetisyen eşi Gözde Kaçar Bozkurt'u uyurken vurup aynı silahla intihar ettiği belirlendi. Doktor Bozkurt'un daha önce işyerinde silahla intihar etmek istediği, telefonda konuştuğu eşinin kararından vazgeçirdiği öğrenildi. Evde ise doktora ait iki silah bulundu.

1 AY ÖNCE BARIŞMIŞLAR

İzmir'de yaşayan çiftin boşanmaya karar verdiği, diyetisyenin 4 ay önce, eşinin de geçen ay Antalya'ya geldiği ve barıştıkları öğrenildi. Geçen hafta bir magazin dergisine de kapak olan çiftten Gözde Kaçar Bozkurt, "Kaan Bey'in zekası ve merhametinden etkilendim. Gelip ayağına yatan sokak kedilerinin ve köpeklerin bunda payı çok büyük" demişti.

AYNI GÜN YETİMLERE YARDIM TOPLAMIŞ

Gamze Kaçar Bozkurt, cinayetten bir gün önce annesinin doğum günü kutlamasına eşi ve küçük kızıyla katılmıştı. Olaydan saatler önce de yetim iki çocuk için yardım topladığı ortaya çıktı.