İki yıl sonra dava açtılar! Hollandalı çiftin estetik kabusu

Hollandalı Jafari Mojtaba ve Somayeh Aboolhassani, iki sene önce Bakırköy'de estetik operasyon yaptırdı. Saç ektiren Jajari'nn başında yara oluştu, yüz gerdiren eşinin gözünde görme kaybı başladı. Çift, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Hollandalı çift Jafari Mojtaba ve Somayeh Aboolhassani iki sene önce Amsterdam'dan, Bakırköy'de bulunan bir tıp merkezine estetik operasyon yaptırmak için geldi. İddialara göre, Jajari Mojtaba saç ektirme, eşi Somayeh Aboolhasssani ise yüz gerdirme işlemi yaptırdı. Çift, yapılan işlemler için toplam 7 bin euro ödeme yaptı. İlerleyen zamanda kadının gözünde görme bozukluğu olmaya başlarken adamın kafasında yaralar kaldı.

Operasyonun gerçekleştiği klinikle irtibata geçen çift kendilerini oyaladıklarını ve ilgilenmediklerini iddia etti. Daha sonra Jafari Mojtaba ve Somayeh Aboolhassani çifti, Türkiye'ye gelerek savcılığa suç duyurusunda bulundu.

'ŞİFA İLE TABURCU EDİLDİLER'

Jafari Mojtaba, "Bu sahtekarların savcı tarafından, mahkeme tarafından cezalandırılmasını istiyoruz ki başka insanlar onlara güvenip bizim yaşadıklarımızı yaşamasın. Onlar güvenilir değil. İnsanları kandırıyor, aldatıyor" diye konuştu. İddiaların odağındaki tıp merkezinden yapılan yazılı açıklamada, "Hastaların şikayeti üzerine iddia edilen beyanlar olasılık dahilinde değildir ve asılsızdır. Bu tür operasyonlarda Görme kaybı veya farklı bir komplikasyon gelişmez. Komplikasyon gelişimi ameliyat sonrasında gerçekleşir, üzerinden fazlaca zaman geçtiği için söz konusu durumların ameliyatla ilgisi yoktur" denildi.

Jafari Mojtaba, saç ektirme işleminin ardından kafasında yaralar kaldığını iddia etti.