İETT'nin şoförü de bozuldu

İETT'nin psikolojisi bozuk. İstanbul'da bir İETT otobüsünün şoförü, psikolojisinin bozulduğunu söyleyerek kontak kapattı. İşe geç kalan yolcular tepki gösterdi.

Her gün kaza ve arıza haberiyle gündeme gelen CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İETT otobüslerinin şoförleri son zamanda ardı ardına psikolojik bunalım nedeniyle kontak kapatıyor. Son olarak 36CE hat numaralı otobüsün şoförü, psikolojisinin bozulduğunu öne sürerek aracı yol kenarına durdurup kontak kapattı. Yolcular işe geç kalacaklarını söyleyip tepki gösterirken, şoför de "Elim, ayağım titriyor" yanıtını verdi. İETT şoförü ile yolcular arasında yaşanan tartışma cep telefonu kamerasına yansırken, 20 dakika sonra otobüsün hareket ettiği öğrenildi.

Şoförün aracı durdurması ve yolcuların tepki göstermesi cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

DAHA ÖNCE DE DEFALARCA YAŞANDI

13 Ekim 2021: Ümraniye'de İETT şoförü "ben raporluyum, psikolojim bozuldu" diyerek vatandaşları otobüsten indirmek istedi.

28 Şubat 2022: Eminönü'nde ön kapıdan binmeyen bir yolcuyla tartışan İETT otobüsü şoförü, "Psikolojim bozuldu" diyerek kontak kapattı.

18 Nisan 2022: İstanbul Sancaktepe'de otobüse arka kapıdan binen yolcu, kendisini ikaz eden şoförü darp etmeye çalıştı. Şoför olay sonrasında "Psikolojim bozuldu" diyerek aracı yol ortasında bıraktı.