Hostes koltuğunda uyuşturucu sevkiyatı

Adana’da şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan bir otobüsten şüphelenen polis, söz konusu aracı durdurup arama yaptı. Detektör köpekle yapılan söz konusu aramada; ‘hostes koltuğu’nun altından tam 108 kilogram eroinle birlikte 120 karton da gümrük kaçağı sigara ele geçirildi, olayla ilgili olarak da 4 kişi gözaltına alındı.

1

SONER KAN - ADANA

Adana’da polis, durumundan şüphelendiği şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan otobüsü durdurup, detektör köpekleriyle araçta arama yaptı. Köpeğin, otobüsün ön kısmındaki ‘hostes koltuğu’nun alt tarafına uyarı vermesi üzerine ekipler, buradaki gizli bölmeyi fark etti. Söz konusu bölmede de tam 108 kilo eroin, 120 karton da gümrük kaçağı sigara ele geçirilirken, olayla ilgili olarak da 4 kişi gözaltına alındı.

ŞÜPHE ÜZERİNE DURDURULDU

Olay, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu üzerindeki İncirlik Park Alanı’nda meydana geldi. Burada uygulama yapan polis, şüphe üzerine şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan bir otobüsü durdurdu. Araçta uyuşturucuya duyarlı detektör köpekle arama yapıldı. Köpek, otobüsün ön kısmında bulunan ‘hostes koltuğu’nun altına uyarı verdi. Ekipler, söz konusu noktada aramalarını sıklaştırdı.

‘GİZLİ BÖLME’ ORTAYA ÇIKTI

Otobüsteki yolcular indirilip, araç da boşaltıldı. Yapılan incelemede de hostes koltuğunun alt tarafına yapılan gizli bölme ortaya çıkartıldı. Söz konusu bölmede de tam 108 kilogram eroin, 120 karton da gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Polis, olayla ilgili olarak otobüste bulunan 4 kişiyi gözaltına aldı. Zanlıların emniyetteki sorgusu da sürüyor.