Hipodromda temizlik görevlisine tokat!

Şirinyer Hipodromu'nda, temizlik görevlisi İrfan Güneç, temizlik yapıldığı için başka bir alana geçmesini istediği kişinin tokatlı saldırısına uğradı. Güneç, saldırgandan şikayetçi oldu.

İzmir Buca'daki Türkiye Jokey Kulübü (TJK) Şirinyer Hipodromu'nda, at yarışlarının ardından görevini yapmakta olan temizlik görevlisi İrfan Güneç, isminin M.D. olduğu öğrenilen kişinin tokatlı saldırısına uğradı. Saldırıya ait görüntüler, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde M.D.'nin Güneç'i iteklediği, eliyle ağzını kapattığı ve ardından da tokat attığı anlar yer alıyor.

UYARILINCA SALDIRDI

Yaşanan olayın ardından yakınları, avukatı ve çalıştığı temizlik firmasının yetkilisi ile birlikte karakola giden İrfan Güneç., saldırgandan şikayetçi oldu. Güneç, "Temizlik yapıyorduk. Başka bir alana geçmesini istedik. Bunun üzerine cep telefonuyla bizi görüntülemeye başladı. Uyardık. Sonra koşarak yanıma gelip tokat attı. Konu yargıya taşındı. Şikayetçiyim" dedi.

ADALETE HESAP VERECEK

İrfan Güneç'in çalıştığı temizlik firması yetkilisi Adil Demir de, "Gerçekten şok oldum. İrfan bizim 17 yıldır çalışma arkadaşımız. İrfan'a olay anında göstermiş olduğu sağduyudan dolayı teşekkür ediyorum. Şahsın yapmış olduğu yanına kâr kalmayacak ve hukuk önünde hesabını ödeyecek" ifadelerini kullandı. ◗ AA