'Hayırsız evlat' evi ateşe verdi

Adana'da Remzi D., henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı babası Muhittin D. ile tartıştı. Öfkesine yenik düşen 'hayırsız evlat', babasına ait olan 2 katlı evin zemin katında yer alan ve kendisinin kaldığı evi ateşe verip kayıplara karıştı. İtfaiye yangını büyümeden söndürdü, oğlundan şikayetçi olan baba Muhittin D., ''Böyle evlat olmaz olsun'' diyerek isyan etti.

SONER KAN - ADANA

Adana'da babası Muhittin D. ile henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışan Remzi D., önce ailesini yaşadıkları 2 katlı müstakil evden zorla dışarı çıkarttı, ardından da binanın zemin katında yer alan ve kendisinin yaşadığı daireyi ateşe verip, kayıplara karıştı. İtfaiye, yangını güçlükle söndürürken, baba da 'hain evaldı'ndan şikayetçi oldu. Baba Muhitin D., polise; "Böyle evlat olmaz olsun. Hain evlat" diyerek isyan etti.

AİLESİYLE TARTIŞTI EVİ YAKTI

Olay, merkez ilçe Seyhan'a bağlı Mirzaçelebi Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre; ailesine ait iki katlı müstakil evin zemin katında yaşayan Remzi D., henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı üst katta yaşayan babası Muhittin D. ile tartıştı. Öfkesine yenik düşen genç, önce anne ve babasını zorla evden dışarı çıkarttı, ardından da alt kata inip, kendi yaşadığı daire ateşe verdi, sonra da kaçıp kayıplara karıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen, itfaiye ekipleri çıkan yangını güçlükle kontrol altına alıp, alevler üst kata ulaşmadan söndürdü. Yangında Remzi D.'nin oturduğu daire kullanılmaz hale geldi. Ailenin beslediği köpek de son anda alevlerin arasından kurtarıldı.   

BÖYLE EVLAT OLMAZ OLSUN!

Olay yerine sevk edilen polis, çıkan yangınla ilgili olarak geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Ekipler, baba Muhittin D. ile görüşüp, onun da ifadesine başvurdu. Yaşadıklarının şokunu üzerinden atamadığı gözlemlenen Muhittin D., oğlundan şikayetçi olduğunu söyledi. Baba Muhittin D., "Böyle evlat olmaz olsun. Hain evlat,namusuz evlat. Allah böyle evladı nerede varsa hemen öldürsün. Korkumuzdan sokağa kaçtık. Kendi eşyalarını çıkartıp, sonra da evi ataşe vermiş. Ev artık kullanılmaz halde. Bu ilk vukuatı değil ki! Daha önce de bize satır ve bıçak çekti. Silah çekip üzerimize yürüdü" dedi. İtfaiye ekipleri soğutma çalışması yaparken, polis de kaçan zanlının peşine düştü.