Hasta köpeği sahiplenen kadın mahkemelik oldu

Tuğba Kıtay 2 sene önce sosyal medyada gördüğü hasta ve bakımsız, pomeranian cinsi köpeği sahiplendi. Ancak köpeğin sahibi olduğunu iddia eden bir şahıs, Kıtay hakkında suç duyurunda bulununca, taraflar mahkemelik oldu.

DHA

Tuğba Kıtay sosyal medyada gördüğü hasta ve bakımsız köpeği sahiplendi. Ancak köpeğin sahibi olduğunu iddia eden bir kişi olayı mahkemeye taşıdı. 

SAHİPLENDİRME SÖZLEŞMESİYLE KÖPEĞİ SAHİPLENDİM

Sosyal medyada gezinirken bir köpek sahiplendirme ilanıyla karşılaştığını belirten Tuğba Kıtay, “Fotoğraftaki köpek çok hasta ve bakımsız duruyordu. Ben de üzülerek ilan sahibine köpeğin sahibinin bulunup bulunamadığını sordum. Bana sahibinin bulunamadığını, köpeği de bir hafta önce yağmurun altında çok hasta bir şekilde bulduğunu söyledi. Ben de kendi kedimi sokakta hastayken bulup sahiplenmiştim. O dönemde işsiz olmama rağmen köpeğin tedavilerini üstlenip sahiplenmek istediğimi belirttim. Veterinerde buluştuk sahiplendirme sözleşmesiyle köpeği sahiplendim. Gerekli tüm tedavileri veterinerde yaptırdım.” dedi.

USULE UYMAYAN BİR KARNE GÖSTERDİLER

Köpeğe çanta almak için petshopa girdiğini dile getiren Kıtay, “Burada köpeğin arkadaşlarına ait olduğunu söyleyenler oldu ve bana çalma ithamında bulundular. Ben de köpeğin karnesini istedim, bana usulüne uymayan bir karne gösterdiler. Ben de köpeği onlara vermeyince hakkımda suç duyurusunda bulunduklarını öğrendim. Hakkımda şu an dava devam ediyor, ben bu durumdan çok üzgün ve şaşkınım.” şeklinde konuştu.